„Xiaomi“ turi blogų naujienų europiečiams: naujojo kompanijos šedevro mes įsigyti negalėsime

Lukas Snarskis

2021-09-28, 14:45

7 komentarai (-ų)
„Xiaomi“ turi blogų naujienų europiečiams: naujojo kompanijos šedevro mes įsigyti negalėsime

Kinijos kompanija „Xiaomi“ vakar, pirmadienį, pademonstravo naująjį „CIVI“ išmaniojo telefono modelį, kurio pagrindinis akcentas – stilingas dizainas ir dėmesys asmenukių gerbėjams. Kinijoje įvykusio pristatymo metu nebuvo užsiminta apie šio įrenginio pasirodymą kituose regionuose, tačiau dabar aiškėja, kad Europoje šios naujienos neišvysime.

Remiantis „Android Authority“ pateikiama informacija, „Xiaomi“ neturi planų pasiūlyti naujojo „Xiaomi CIVI“ už Kinijos rinkos ribų. Kaip ir ankstesnė „CC9“, taip ir naujoji „CIVI“ serija išliks išskirtinai kinams skirta linija. Vienintelė galimybė, kurią dabar turės kituose regionuose, įskaitant ir Lietuvą, gyvenantys kompanijos gerbėjai belieka tikėtis, kad įrenginys gali tapti prieinamu „Aliexpress“ platformoje.

Naujasis „Xiaomi CIVI“ pasižymi 6,55 colių įstrižainės AMOLED ekranu su lenktomis kraštinėmis, o viršutinėje dalyje rasime ir nedidelį asmenukių kameros apskritimą. Įrenginio ekranas pasižymi Full HD+ raiška, o taip pat turi ir 120 Hz atsinaujinimo dažnį. Ir nors ekrano savybės turėtų patikti daugeliui, tačiau priekinėje šio modelio dalyje svarbiausias elementas yra asmenukių kamera.

„CIVI“ modelis naudos 32 MP raiškos „Samsung GD1“ vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Pastaroji Jums galės pasiūlyti automatinio fokusavimo galimybę bei nemažai „grožio“ funkcijų, kurios dar labiau patobulins jūsų asmenukes. Teigiama, kad ši kamera aprūpinta ir specialia technologija, kuri geba aptikti ir pašalinti tam tikrus veido trūkumus – spuogus, įvairias dėmes ir pan.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriumi bei pasiūlys iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei iki 256 GB vidinės atminties. Naujojo „Xiaomi CIVI“ veikimą palaikys 4500 mAh talpos baterija su 55W greituoju įkrovimu. Verta paminėti ir tai, jog šis įrenginys palaikys „Bluetooth 5.2“ standartą, turi po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o apatinėje briaunoje rasime ir ausinių lizdą.

„Xiaomi CIVI“ nugarėlėje – trys kameros. Pagrindinė jų aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime plataus kampo objektyvą bei 2 MP makro kamerą. Pranešama, kad išmanusis telefonas pirkėjus pasieks su „Android 11“ operacine sistema bei „MIUI 12.5“ vartotojo sąsaja. Pirkėjai galės rinktis iš trijų skirtingų spalvinių variantų – mėlynos, juodos arba rožinės.

7 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas