Ieškantiems kokybiško vaizdo projektoriaus: vienas geriausių biudžetinės klasės vaizdo projektorių dabar parduodamas už ypatingą kainą, pateikiamas ir papildomas pasiūlymas

Partnerio turinys

2024-03-01, 17:10

0 komentarų

Technologijos nuolat tobulėja, o tai mums leidžia mėgautis dalykais, kurie anksčiau atrodė neįmanomi. Jeigu anksčiau televizoriai buvo nespalvoti ir dideli, dabar jie yra nepalyginamai plonesni, o taip pat siūlo aukščiausios klasės vaizdą. Tačiau aukštos kokybės vaizdu galima mėgautis ne tik TV ekrane.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ieškantiems kokybiško vaizdo projektoriaus: vienas geriausių biudžetinės klasės vaizdo projektorių dabar parduodamas už ypatingą kainą, pateikiamas ir papildomas pasiūlymas

Neturite kur pastatyti didžiulio televizoriaus, o gal tiesiog norite įsigyti projektorių? „Wanbo“ sukurtas įrenginys yra itin pigi ir kokybiška opcija, kuri leis mėgautis kokybišku vaizdu kone bet kur – ar tai būtų kambario siena, o galbūt pastato siena tamsią naktį.

Internetinėje parduotuvėje „Geekbuying“ dabar galima įsigyti „Wanbo T2 Max“ projektorių, kurio kaina dabar siekia tik 139,99 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant reikėtų nepamiršti panaudoti NNNABUNBT2 nuolaidos kodą.

Verta paminėti ir tai, jog šis vaizdo projektorius atkeliauja iš Lenkijoje esančio sandėlio, todėl jis pasieks jus itin garsiai. „Geekbuying“ taip pat siūlo ir dar vieną „Wanbo“ vaizdo projektorių, kurį galima įsigyti už mažiau nei 100 eurų. Apie šį produktą informaciją rasite teksto pabaigoje.

Visų pirma, „Wanbo T2 Max“ vaizdo projektorius yra ganėtinai kompaktiško dydžio, o jo matmenys – 113 x 146 x 156.5 mm. Šis įrenginys pirkėjus pasieks mėlynos spalvos bei pasiūlys išties puikias savybes. „T2 Max“ projektoriaus maksimalus ryškumas siekia 450 liumenų, o raiška – Full HD.

„Wanbo T2 Max“ veikia su „Android 9“ operacinės sistemos versija bei pasiūlys ne tik visas „Google“ siūlomas galimybes, bet ir leis iškart žiūrėti „Netflix“ ar „YouTube“ vaizdo įrašus bei filmus. Verta paminėti ir tai, jog čia naudojamas didelio pralaidumo optinis lęšis, kuris užtikrina geresnį šviesos pralaidumą.

Gamintojo teigimu, esant 2,6 metrų atstumui nuo sienos, jūs galėsite mėgautis net 100 colių įstrižainės vaizdu. „Wanbo T2 Max“ taip pat aprūpintas puikia garso sistema, atsparumu dulkėms, o jūsų vaizdas ekrane galės pasigirti 16 mln. spalvų spektru.

Šis „Wanbo“ projektorius taip pat aprūpintas ir IPX5 sertifikatu, kas rodo jo atsparumą dulkėms, kas užtikrins puikų jo veikimą naudojantis šiuo įrenginiu 8 valandas per dieną ir net septynerius metus. Nenorite mokėti daugiau nei 100 eurų? Šis gamintojas turi ir kiek pigesnį modelį.

„Geekbuying“ siūlo įsigyti ir „Wanbo X2 Pro“ projektorių, kuris šiuo metu parduodamas vos už 96,99 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Žinoma, prieš atsiskaitant reikėtų nurodyti nuolaidos kodą NNNPPSX2. Šis modelis taip pat atkeliauja iš Europoje esančio sandėlio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas