Naujausios technologijos aukščiausios kokybės „Philips“ televizoriuose

Pranešimas spaudai

2023-12-20, 10:55

0 komentarų

Šiais metais „TP Vision“ pristatė įspūdingas „Philips“ asortimento technologijas: televizoriuose įdiegtas 7-osios kartos P5 AI procesorius, META OLED skydelis, „Next Gen Ambilight“ sistema ir „Bowers & Wilkins“ garso sistema.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujausios technologijos aukščiausios kokybės „Philips“ televizoriuose

„TP Vision“ Baltijos regiono prekių priežiūros vadybininkas Mindaugas Slavinskas teigia, kad didelio susidomėjimo sulaukė naujausių technologijų, modernūs televizoriai: prekės ženklo flagmanai su OLED ekranais ir perkamiausias Lietuvoje „Philips“ televizorių modelių atnaujintas „The One“.

OLED televizoriai – aukščiausia kokybė ir naujausios technologijos

„Philips“ OLED televizoriai išsiskiria rodomų vaizdų grožiu – OLED technologija užtikrina sodrias, ryškias spalvas ir puikų kontrasto santykį. Naujausiuose „Philips“ televizorių „OLED908“ ir „OLED808“ modeliuose įdiegtas 7-osios kartos P5 AI procesorius, META OLED skydelis ir „Next Gen Ambilight“ sistema.

55, 65 ir 77 colių ekranų dydžių „OLED808“ televizoriai pasižymi naujojo „7th Gen P5 AI“ galingumu su „Ambient Intelligence V2“ ir naujomis „Super“ skiriamosios gebos funkcijomis, apima didelio našumo 1000 nitų OLED_EX plokštes. O 55, 65 ir 77 colių dydžio „Philips OLED+908“ televizoriai su META OLED skydeliuose esančia papildoma 7-osios kartos P5 AI procesoriaus galia, integruota „Bowers & Wilkins“ garso sistema ir trišale „Next Gen Ambilight“ sistema leidžia mėgautis unikalia įtraukiančia ir itin aukštos kokybės žiūrėjimo patirtimi.

„Naujajame „Philips OLED+908“ META OLED ekrane naudojamas „Mikro lęšių masyvo“ (Micro Lens Array) sluoksnis ir META ryškumo didinimo algoritmas padidinantis šviesos srautą iki 2100 nitų. 7-osios kartos P5 AI procesoriuje įdiegta patobulinta „Ambient Intelligence“ V2 versija, kurioje naudojamas naujas XYZ šviesos jutiklis, kuris matuoja šviesos spalvinę temperatūrą, todėl ekrano vaizdo baltasis taškas dabar tiksliai atitinka realaus laiko kambario aplinkos apšvietimo atspalvį“, – pasakoja „TP Vision“ prekių priežiūros vadybininkas Mindaugas Slavinskas.

Abiejų OLED modelių minimalistinį dizainą papildo tamsaus metalo rėmelis.

„Minimalistinis „OLED+908“ dizainas pasižymi itin plonu tamsaus metalo rėmeliu, suderintu su tamsiomis „Kvadrat Audiomix“ audinio garsiakalbio grotelėmis ir nauju juodo blizgesio metaliniu atviru rėmu. „OLED808“ yra itin plono, nulinio krašto dizaino su išoriniu tamsaus metalo rėmeliu, kuris leidžia sklandžiai prisijungti prie sudėtingesnės ir galingesnės „Next Gen“ trišalės „Ambilight“ sistemos, pasižyminčios didesniu spalvų detalumu ir tikslumu“, – naujausius televizorius pristato Mindaugas Slavinskas.

„OLED+908“ garso kokybė atitinka išskirtinę PQ (vaizdo kokybę) dėl 80 W 3.1 „Bowers & Wilkins“ garso sistemos su šešiais priekyje sumontuotais garsiakalbiais. Gilius ir tikslius žemus dažnius užtikrina didelis, televizoriaus gale sumontuotas žemų dažnių garsiakalbis, kurį palaiko keturi pasyvūs radiatoriai. „OLED808“ integruota 70 W 2.1 garso sistema (50 W 42 colių garsiakalbyje) su tikslesniu skaitmeniniu krosoveriu, tiksliai kontroliuojančiu paskirstymą į dviejų krypčių kairįjį ir dešinįjį garsiakalbius bei specialų trijų žiedų, į galą nukreiptą žemųjų dažnių garsiakalbį, kurį palaiko keturi pasyvūs radiatoriai.

Abiejų modelių televizoriai pasižymi puikiu, pažangiu žaidimų našumu, nes dabar „Dolby Vision 4K 120Hz“ suderinamas su HDMI 2.1 e-Arc, VRR palaikymas 4K nuo 40 Hz iki 120 Hz visu 48 Gb/s pralaidumu (444, 12 bitų), „FreeSync Premium“ ir G-SYNC suderinamumas, taip pat automatinio žaidimo ir automatinio mažo vėlavimo režimai.

„The One“ ir toliau išlieka perkamiausi Lietuvoje

Jau kelis metus iš eilės perkamiausi Lietuvoje yra „The One“ televizoriai ir su kiekvienais metais perkami vis didesni ir tuo pačiu brangesni televizoriai. Pasak „TP Vision“ prekių priežiūros vadybininko, pirkėjai gauna labai geros specifikacijos televizorių už prieinamą kainą.

„The One“ televizorių yra įvairių dydžių – 43, 50, 55, 65, 75 ir 85 colių ekranų įstrižainės. Visi „The One“ televizoriai, nepriklausomai nuo pasirinkto dydžio, turi 120 Hz LCD ekraną ir palaiko HLG, „Dolby Vision“ bei HDR10+. Pirkėjai „Philips“ televizorius renkasi dėl „Ambilight” technologijos, gero vaizdo kokybės ir kainos santykio, patikimo gamintojo ir televizorių kokybės”, – teigia Mindaugas Slavinskas.

Didžiulės sėkmės sulaukę „The One Performance Series“ televizoriai tebėra itin svarbi „Philips Ambilight“ televizorių asortimento dalis ir šiais metais papildyti dviem naujomis „8808“ ir „8508“ serijomis, kuriose įdiegtas 7-osios kartos P5 procesorius.

„Šiuose „Philips“ televizoriaus modeliuose įdiegtas pažangus 6-osios kartos P5 procesorius, trijų pusių „Ambilight“ sistema, iš OLED807 perimta „Game bar“, HDMI 2.1 jungtys ir „Dolby Atmos“ garsas bei 20 W garso sistema. Jis turi ypač ploną sidabro spalvos ekrano rėmelį. „The One“ itin patogiai valdomas daugiafunkciu nuotoliniu pultu arba išmaniajame telefone įdiegta „Philips TV remote app“ programėle, suteikiančia prieigą prie beveik visų funkcijų. Iš esmės vartotojas gauna sumažintą OLED flagmano versiją už labai prieinamą kainą,“ – pasakoja „TP Vision“ prekių priežiūros vadybininkas Mindaugas Slavinskas.

Aukštos kokybės WCG plokštės yra abiejose serijose: „8808„ – 120 Hz, o „8508“ – 60 Hz. „8508“ 60 Hz skydelyje taip pat įdiegtos DLG ir HRS technologijos, kad 4K 120 Hz vaizdas būtų rodomas sklandžiai ir aštriai kaip 120 Hz skydelyje. Abiejose serijose įdiegtos tripusės įtraukiančios „Ambilight“ sistemos, naujoji „Google TV“ operacinė sistema ir intuityvesnė vartotojo sąsaja.

Abi „The One“ serijos pasižymi europietišku dizainu.

„43-65 colių „8808“ turi minimalų antracito pilkos spalvos rėmelį, kurio apatinis ekrano kraštas padengtas šlifavimo efektu, ir tarsi susilieja su antracito pilkos spalvos pasukamu EVO stovu. „8808“ 75 ir 85 colių versijos turi metalines antracito pilkos spalvos pjaustytas apvalias lazdeles, o „8508“ serija – siaurą antracito pilkos spalvos rėmelį su šlifuotu efektu apatinėje ekrano pusėje ir reguliuojamo aukščio antracito spalvos metalinį stovą, kuriam naudojamos pilkos ofsetinės lazdelės“, – teigia Mindaugas Slavinskas.

„The One“ gaminiai ir toliau pasižymi panašiu našumu, europietišku dizainu ir kokybe bei svarbiausiomis funkcijomis kaip ir „Premium“ klasės modeliai, tik už itin konkurencingą vidutinę kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas