„Samsung“ demonstruoja savo technologinę pažangą: pristatė pirmąjį savo spalvotą „E-Paper TV“ televizorių, skirtą reklamoms rodyti

Artūras Nalivaiko

2024-06-16, 13:00

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ yra puikiai žinoma ne tik dėl kuriamų išmaniųjų telefonų, tačiau ir kaip itin kokybiškų televizorių gamintoja. Nors šios bendrovės produkcija ir yra kiek brangesnė nei kitų konkurentų, tačiau yra puikiai vertinama ne tik ekspertų, bet ir pirkėjų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Samsung“ demonstruoja savo technologinę pažangą: pristatė pirmąjį savo spalvotą „E-Paper TV“ televizorių, skirtą reklamoms rodyti

Per šių metų „InfoComm“ parodą Las Vegase „Samsung“ pristatė spalvoto elektroninio popieriaus televizorių, skirta reklamoms rodyti įvairiose patalpose ar viešose vietose lauke. Tiesa, kol kas tai yra tik prototipinis modelis.

Iš esmės tai yra spalvotas elektroninio rašalo ekrano skydelis. Čia panaudotos įdomios technologijos - tai 32 colių televizorius su QHD skiriamąja geba, galintis rodyti iki 60 tūkst. spalvų. Be to, jis yra vos 17,9 mm storio ir sveria 2,9 kg be baterijos.

Kalbant apie akumuliatorių, pats ekranas, rodydamas statišką vaizdą, nenaudoja jokios energijos. Energijos televizoriui reikia tik tada, kai jis keičia ekrane rodomą turinį.

Tai šis „Samsung“ produktas gali padaryti naudodamas iš anksto įkeltą turinį į savo 8 GB vidinę atmintį, bet taip pat gali būti prijungtas per „Bluetooth“, „Wi-FI“ ir 2x USB-C jungtys. Viena jų skirta maitinimui, kita - perdavimams. Rėmelį aplink televizorių galima lengvai pakeisti, jis suderinamas su 200 x 200 VESA sieniniais laikikliais.

Pietų Korėjos technologijų milžinė planuoja pristatyti televizorių su specialia programėle, kuri padės valdyti šiame ekrane matomą turinį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas