„Samsung“ pristato naujus, naudojimui namuose subalansuotus „The Premiere 9“ ir „The Premiere 7“ projektorius: kino salės verta patirtis neiškėlus kojos iš namų

Lukas Snarskis

2024-09-06, 09:46

0 komentarų

Technologijų bendrovė „Samsung“ pristato naujus, naudojimui namuose subalansuotus „The Premiere 9“ ir „The Premiere 7“ projektorius.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Samsung“ pristato naujus, naudojimui namuose subalansuotus „The Premiere 9“ ir „The Premiere 7“ projektorius: kino salės verta patirtis neiškėlus kojos iš namų

Šie modeliai pasižymi ypatingu šviesumu, didele 4K rezoliucija ir įtraukiančiu garsu. O tai, jūsų svetainę ar bet kurį kitą kambarį akimirksniu paverčia aukščiausios kokybės namų kino teatru.

„The Premiere“ serija kino salės pojūčius suteikia net ir tai erdvei, kurioje įsikurti kino salę nėra ypatingų sąlygų. Pažangi lazerinė technologija leidžia šiuos projektorius naudoti net tose patalpose, kuriose yra intensyvus apšvietimas, o integruotos „Netflix“, „YouTube“ ir kitos populiarios vaizdo transliavimo paslaugos suteikia galimybę vartotojui savo mėgstamą turinį išvysti įspūdingo 130 colių dydžio ekrane.

Galingi „The Premiere 9“ ir „The Premiere 7“ garsiakalbiai netgi leidžia apsieiti be papildomų įrenginių naudojimo – naujuosius projektorius pakanka įjungti į elektros lizdą ir pastatyti prie sienos.

Kino salės verta patirtis neiškėlus kojos iš namų

„The Premiere 9“ iš kitų namų projektorių išsiskiria pranašesne trigubo lazerio technologija, vaizdą praturtinančia sodresnėmis spalvomis ir suteikiančia kur kas didesnį ryškumą. HDR+ standarto palaikymas bei atitinkamai 3450 ir 2500 ISO liumenų siekiantis maksimalus „The Premiere 9“ ir „The Premiere 7“ šviesumas vartotoją išlaisvina nuo sudėtingo vietos pasirinkimo. Kadangi šie projektoriai aiškų vaizdą leidžia matyti net esant ryškiam apšvietimui, juos galima statyti net ir ten, kur yra langų ar kitos sunkiai išvengiamos šviesos.

Prie rodomo vaizdo kokybės smarkiai prisideda ir aukšta 4K projektorių raiška. Net jei turinys yra žemesnės rezoliucijos, pasitelkdami dirbtiniu intelektu paremtą „AI Upscaling“ technologiją, „The Premiere 9“ ir „The Premiere 7“ geba išmaniai pagerinti vaizdo kokybę iki 4K bei taip atskleisti net mažiausias filmų ar serialų detales erdviame, net iki 130 colių įstrižainės ekrane. Tuo metu „Vision Booster“ sprendimas automatiškai parenka vaizdo šviesumą ir kontrastą pagal aplinkos sąlygas, todėl žiūrovai visada gali būti tikri, kad mato optimaliai subalansuotą vaizdą.

Tam, kad kino salės patirtis neapsiribotų tik vaizdu, naujieji „The Premiere“ serijos atstovai kambarį gali pripildyti kokybišku ir sodriu garsu, nenaudojant papildomų išorinių garso sistemų. „The Premiere 9“ aprūpintas 40W galios, 2.2.2 kanalų, į viršų nukreiptais garsiakalbiais, o „The Premiere 7“ – 30W, 2.2 kanalo sistema.

Išskirtinis universalumas

Naujuosiuose „The Premiere“ projektoriuose veikia „Tizen OS Home“ operacinė sistema, suteikianti platų turinio paslaugų pasirinkimą. „Netflix“, „YouTube“, „Amazon Prime Video“ ir daug kitų palaikomų platformų vartotojams leidžia vartotojams mėgautis filmais ir serialais vienu mygtuko paspaudimu.

Žaidimų entuziastams siūlomas „Gaming Hub“ sprendimas įgalina projektoriuje žaisti debesyje esančius žaidimus, neprijungus konsolės. Be to, norintieji savo kambarį papuošti skaitmeninėmis dekoracijomis, gali ant sienos projektuoti įvairius valdiklius. Vartotojai gali pasirinkti nuotraukas, vaizdo įrašus ir kitą turinį, naudodami „SmartThings“ savo išmaniuosiuose telefonuose. Net jeigu kinui ne visada turite laiko, nenaudojamas „The Premiere“ projektorius gali pasitarnauti kaip išmanusis garsiakalbis. Jo galima balsu paprašyti paleisti muziką ir atlikti kitas komandas, išlaikant laisvas rankas.

Jei dideliame ekrane norite pasižiūrėti turinį iš savo išmaniojo telefono, šiuos du įrenginius nesunkiai galima prijungti, naudojant „Tap View“ ir „Mirroring“ funkcionalumus. Papildomai, projektoriaus integracija su „SmartThings“ daiktų interneto platforma leidžia vartotojams per šį prietaisą valdyti kitus išmaniuosius įrenginius – šviesas, termostatus, saugumo ir kitą įrangą, taip kuriant tampriai tarpusavyje integruotą namų aplinką.

Kiekvienam interjerui tinkantis dizainas

„The Premiere“ projektoriai pasižymi minimalistiniu, šilto balto atspalvio korpusu, kurio kampai suapvalinti, o išorė aptraukta prabangia danų tekstilės įmonės „Kvadrat“ pagaminta medžiaga. Neutrali, tarpusavyje estetiką ir funkcionalumą derinanti išvaizda bei kompaktiški matmenys „The Premiere 9“ ir „The Premiere 7“ paverčia tinkamais bet kokiam interjerui.

Įsigijus bet kurį „The Premiere“ projektorių, vartotojams taip pat nereikės įdėti daug pastangų ieškant jam vietos ir jį nustatant. Šių įrenginių galimybės vaizdą projektuoti iš labai trumpo atstumo eliminuoja didelio kambario poreikį. Projektorių pakanka pastatyti prie sienos, įjungti į elektros lizdą, prijungti prie belaidžio interneto ir galima mėgautis turiniu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas