Vokietijoje pristatytos naujausios „Philips“ televizorių technologijos bei naujienos: sužinokite, kokie OLED ekranai sulaukė didžiausio susidomėjimo

Šiais metais Vokietijoje vykusiame „TP Vision Live“ renginyje buvo pristatytos naujausios „Philips“ televizorių technologijos bei naujienos, o didžiausio susidomėjimo sulaukė prekės ženklo flagmanai su OLED ekranais ir atnaujintas „The One“.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Vokietijoje pristatytos naujausios „Philips“ televizorių technologijos bei naujienos: sužinokite, kokie OLED ekranai sulaukė didžiausio susidomėjimo

Philips 8 serijos OLED televizorius jau net penkis metus iš eilės yra pelnęs EISA AWARD apdovanojimą „Best buy Oled TV“ kaip perkamiausias OLED televizorius, ir „IF Design“ bei „Red Dot Design“ apdovanojimus už dizainą.

Aukščiausios kokybės dizaino televizorius turi itin ploną metalinį rėmelį ir metalinį sidabrinį chromuotą pasukamą stovą, kas suteikia tikrą stiliaus pojūtį, o prabangos prideda nuotolinio valdymo pultas su foniniu apšvietimu aptrauktas minkšta, tvariai gaunama „Muirhead“ oda.

OLED televizoriuose įdiegta „Philips P5“ sistema su DI perteikia tokį realų vaizdą, kad jaučiatės lyg į jį įžengę. DI algoritmas apdoroja vaizdus panašiai kaip tai daro žmogaus smegenys. Nesvarbu, ką žiūrėsite, matysite tikroviškas detales ir kontrastą, sodrias spalvas ir natūralius judesius.

Unikali 4-rių pusių „Ambilight“ apšvietimo sistema šviesomis užpildys visą kambarį. Televizoriaus kraštuose sumontuotos LED lemputės švyti ir keičia spalvą, nes puikiai sinchronizuojamos su ekrane rodomo veiksmo arba muzikos ritmu.

Išmanusis „Android" televizorius „The One 8507“

„The One“ 8507 serijos televizorius – tai naujausios technologijos ir prieinama kaina. Žiūrėkite mėgstamą turinį ir žaiskite žaidimus puikia 4K raiška. Žiūrite koncertą? Prie televizoriaus lengvai prijungsite garso kolonėlę ir garsiakalbius, o su „Ambilight“ sistema įsijausite dar labiau.

Televizorius palaiko „Philips Android“ sistemą, todėl galėsite individualiai pritaikyti pradžios ekraną, kad jame būtų rodomos mėgstamos programos, būtų paprasta paleisti mėgstamų filmų ir laidų transliacijas.

„Philips 4K UHD“ televizorius suderinamas su visais pagrindiniais HDR formatais. Tai reiškia, kad matysite ne tik puikų ir aiškų vaizdą, bet ir kiekvieną detalę, net tamsiuose ir šviesiuose kadruose. „Philips P5 Engine“ perteikia tokį pat puikų vaizdą kaip ir jūsų mėgstamas turinys. Detalėse pastebimas didesnis gylis. Spalvos ryškios, o odos atspalviai atrodo natūraliai. Kontrastas toks aiškus, kad pajusite kiekvieną smulkmeną.

Šiame televizoriuje įdiegtos „Dolby Vision“ ir „Dolby Atmos“, dėl ko išgaunama kinematografinė vaizdo ir garso kokybė, o „Google Assistant“ pagalba televizorių ir su „Alexa" veikiančius prietaisus galima valdyti balsu.

Žaidimams tinkamas „The One 8807“

„The One“ 8807 serijos televizorius turi visas 8507 televizoriaus specifikacijas, tik yra labiau tinkamas žaidėjams, sporto mėgėjams bei veiksmo filmų peržiūrai.

Su šiuo „Philips“ televizoriumi galite geriausiai išnaudoti visą savo naujos kartos žaidimų įrangą, pasižyminčią itin greito reagavimo žaidimu ir neįtikėtinai sklandžiai veikiančia grafika: 4k raiška ir 120 Hz, su itin maža delsa naudojant bet kurią žaidimo konsolę. Pašokite, pasukite monetą, praslyskite kampu – tai padaryti jums bus tiesiog paprasta. Palaikomos HDMI 2.1, VRR ir „Freesync“ funkcijos, kurios jūsų žaidimus televizoriaus ekrane rodys itin sklandžiai ir itin aukštu vaizdo atsinaujinimo dažniu. Televizoriuje įdiegta „Ambilight“ apšvietimo technologija gali ne tik sekti, kas vyksta ekrane, bet ir reaguoti į muziką bei garsus, todėl nustatę „Ambilight“ žaidimų režimu patirsite dar didesnes emocijas.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas