„Xiaomi“ sudrebins televizorių rinką: netrukus išvysime įspūdingomis savybėmis išsiskiriančius TV

Lukas Snarskis

2021-06-27, 15:35 (atnaujinta 2022-09-28, 10:38)

0 komentarų
„Xiaomi“ sudrebins televizorių rinką: netrukus išvysime įspūdingomis savybėmis išsiskiriančius TV

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kuria gausybę įvairiausių produktų – nuo išmaniųjų laikrodžių ar telefonų iki elektrinių dviračių ar įvairių kitų elektronikos gaminių. Ne paslaptis, jog bendrovės produktų kataloge rasime ir išmaniųjų televizorių, o naują tokio tipo įrenginį „Xiaomi“ atstovai ketina pristatyti jau rytoj.

Internete jau kuris laikas sklando kalbos apie „Mi TV 6“ serijos produktus, kurių pristatymas įvyks jau rytoj. „Xiaomi“ atstovai ne kartą išplatino reklaminius plakatus, o dabar aiškėja ir kuo išskirtiniai šie televizoriai bus. Naujausias reklaminis plakatas atskleidė, kad šis įrenginys turės dvigubą kamerą su 48 MP pagrindiniu vaizdo jutikliu.

Negana to, naujoji „Xiaomi Mi TV 6“ serija taip pat išsiskirs itin galingais garsiakalbiais. Pranešama, kad į šiuos televizorius bus integruoti 100W garsiakalbiai. Ir nors rinkoje panašių sprendimų turi ne vienas produktas, tačiau „Xiaomi“ dar niekada nesiūlė nieko panašaus. Akivaizdu, kad turint televizorių su tokiais garsiakalbiais, papildomi pirkiniai gali būti ir nereikalingi.

Jau rytoj įvyksiančio pristatymo metu turėtų būti pristatytas ir specialus televizoriaus modelis, kuris turėtų būti žinomas kaip „Mi TV 6 Series Extreme Edition“. Šis produktas turėtų pasižymėti QLED technologijos ekranu, kuris, teigiama, turėtų prilygti tam ką savo brangiausiuose televizoriuose gali pasiūlyti „Sony“. Pranešama, kad „Mi TV 6“ serija pasižymės „Wi-Fi 6“ palaikymų, turės HDMI 2.1 jungtis, o taip pat išsiskirs „AMD FreeSync Premium“ sertifikatu, kuris puikiai iliustruoja TV galimybes žaidžiant žaidimus.

Pranešama, kad „Xiaomi Mi TV 6 Extreme Edition“ variantas taip pat turės „Dolby Vision IQ“ bei „IMAX Enhanced“ sertifikatus. Kaip jau minėjome, visi nauji Kinijos milžinės televizoriai bus pristatyti jau rytoj, o apie tai informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas