Nepraleiskite progos: šiuo metu nemokamai galima pasiimti atnaujintą „BioShock“ trilogiją

Rokas Gaidys

2022-05-30, 14:30

0 komentarų
Nepraleiskite progos: šiuo metu nemokamai galima pasiimti atnaujintą „BioShock“ trilogiją

Kiekvieną ketvirtadienį „Epic Games“ internetinėje parduotuvėje atsiranda naujas vaizdo žaidimas, kurį galima pasiimti visiškai nemokamai. Šią savaitę visi norintys nemokamai gali pasiimti vieną iš geriausių „2K“ studijos projektų „BioShock“, kuris apskritai iki šiol yra geriausiai vertinamų viršūnėje. Kartu su juo taip pat bus pridėtos „BioShock 2“ ir „BioShock: Infinite“ dalys, kurios nesusilaukė tokių didžiulių liaupsių kaip jų pirmtakas, tačiau vis tiek yra vertos dėmesio. Ypač dėl to, kad vis dažniau pasirodo kalbos apie ketvirtąją franšizės dalį.

Iki šio ketvirtadienio, tai yra birželio 2-os dienos visi norintys gali pasiimti šią trilogiją ir čia nėra kalbama apie tą prieš 15-ka metų pasirodžiusį originalą, kuris iš grafinės pusės neatlaikė laiko išbandymo, o 2016-aisias išleistą „The Collection“, kurioje galima rasti atnaujintas (angl. remastered) pirmąją bei antrąją franšizės dalis. Asmeniškai, esu žaidęs 2007-ais pasirodžiusią „BioShock“ versiją, kuri iš visų trijų čia yra labiausiai verta dėmesio, nes buvo ganėtinai smarkiai atnaujinta grafika, todėl su mielu noru ją dar kartą išbandyčiau, tačiau dėl likusių dviejų kažkaip abejoju. Na, bet jeigu viskas yra nemokama, tai kodėl gi ne?

Prieš „BioShock: The Collection“ dalybas sklandė kalbos apie visiškai kitą nemokamą žaidimą, tai yra „Sleeping Dogs“, tačiau tai ir liko kalbų formoje. Kaip ir su visais praėjusiais dalinimais, taip ir čia tereikia turėti „Epic Games“ paskyrą ir prisijungus tiesiog pasiimti kompiuterinę kopiją. Aišku, kad ilgai laukti nėra verta, nes šis pasiūlymas galioja tik iki ketvirtadienio ir jį pakeis naujas žaidimas. Praėjusią savaitę tai buvo „Borderlands 3“. Aišku, kad paskutinėmis savaitėmis vykstančios dalybos nėra tokios geros visada, tačiau dabar galima tikėtis dar dvejų arba trijų rimtų dovanelių, nes taip yra ruošiama didžiajam platformos išpardavimui „Epic Mega Sale“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas