Nemėgstantiems mokėti už žaidimus: „Ubisoft“ nemokamai dalina vieną iš geriausių savo žaidimų, nepraleiskite progos!

Rokas Gaidys

2021-12-15, 14:40

0 komentarų
Nemėgstantiems mokėti už žaidimus: „Ubisoft“ nemokamai dalina vieną iš geriausių savo žaidimų, nepraleiskite progos!

Per daugybę metų „Ubisoft“ išleido daugybę žaidimų ir akivaizdu, kad ne visi jie buvo pasisekę, tačiau sėkmingų projektų tikrai netrūksta, vienas iš jų ypač sugebėjo išsiskirti iš visų. Išleistas 2011-ais „Rayman Origins“ sulaukė nemenko populiarumo ir tai kūrėjus paskatino sukurti jo tęsinį „Rayman Legends“, tačiau daugelis taip ir pasiliko prie jo pirmtako. Visi norintys jį išbandyti dabar turi puikią progą tai padaryti, nes „Ubisoft“ jį dalins nemokamai visą savaitę.

Apie tai pranešė patys „Ubisoft“ savo „Twitter“ paskyroje, o norint pasiimti žaidimą reikia tik apsilankyti „Ubisoft“ internetinėje parduotuvėje. Tiesa, galimybė nemokamai pasiimti vieną iš 2D „platformer“ žanro klasikinių žaidimų tęsis neilgai, nes pasiūlymas galioja tik iki gruodžio 22-osios. Ši akcija yra skirta 35-ąjam studijos gimtadieniui pažymėti. Per paskutines kelias savaites žaidėjai taip pat nemokamai galėjo pasiimti „Assasin‘s Creed: Chronicles Trilogy“, „Splinter Cell: Chaos Theory“ ir „Anno 1404: History Edition“.

Savo pasirodymo laiku „Rayman Origins“ buvo prieinamas asmeniniuose kompiuteriuose, „Wii“, „Xbox 360“, „PlayStation 3“, „PlayStation Vita“ ir „Nintendo 3DS“ žaidimų konsolėse. Tiesa, šiuo metu yra dalinama tik asmeniniams kompiuteriams skirta versija, kurią reikia pasiimti per „Ubisoft“ internetinę parduotuvę. Norėdami tai padaryti - spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas