Pasiimkite „The Division“ žaidimą visiškai nemokamai

Rokas Gaidys

2020-09-02, 11:20 (atnaujinta 2021-05-22, 13:54)

0 komentarų
Pasiimkite „The Division“ žaidimą visiškai nemokamai

„Ubisoft“ naujausias nemokamai dalinamas žaidimas gal ir nėra pats įspūdingiausias, palyginus su „Epic Store“ pavyzdžiais, tačiau tai vis tiek vertas dėmesio kūrinys. Nors po antros dalies išleidimo jo populiarumas ženkliai sumažėjo ir tikrai jame vartotojų nėra tiek daug kaip prieš porą metų, tačiau tai yra puiki galimybė išbandyti šį kompanijos, sukūrusios visą „Tom Clancy‘s“ seriją, žaidimą, nes visą savaitę galite pasiimti šį hitą visiškai nemokamai iš „Uplay“ parduotuvės.

Veiksmas vyksta Niujorke, kuriame įvyko biologinė katastrofa. „The Division“ leidžia įsikūnyti į vieną iš specialiųjų JAV agentų, kurio misija yra įvesti tvarką. Skamba paprastai? Tačiau tikrai taip nėra. Žaidimo pasaulyje tvyro chaosas, o kaip visada juo pirmi pasinaudoja sukčiai ir nusikaltėliai. Na ir žaisti galima vienu metu net keturiese, tačiau ir vienam tikrai veiksmo pakanka. Po antros dalies išleidimo pernai žaidėjų skaičius ženkliai sumažėjo, nes dauguma fanų renkasi būtent ją. Na prie to prisidėjo ir jos papildinys „Warlords of New York“, pasirodęs šiemet, tačiau vis tiek tai yra puikus būdas susipažinti su „Tom Clancy‘s“ serija ir galbūt atrasti kažką naujo.

Žaidimas buvo įvertintas įvairiai, tai yra sulaukė mišrių reakcijų iš fanų ir kritikų. Pavyzdžiui „GameSpot“ jam skyrė 8 iš 10, o „IGN“ tik 6 iš 10 galimų balų. Tokių projektų apžvalgininkas Scott‘as Butterworth‘as teigia, kad „The Division“ yra su gausiai pripildytu atviru pasauliu bei unikaliomis misijomis, kurios suteikia galimybę išbandyti savo išgyvenimo ir komunikacijos įgūdžius. Tačiau neretam sutrukdė projekto neužbaigtumas bei vadinamieji „bug‘ai“, kurių didžioji dalis šiuo metu jau yra pašalinta.

Visą savaitę galite pasiimti „The Division“ nemokamai savo asmeniniams kompiuteriams per „Uplay“ platformą. Žaidimas yra tikrai vertas dėmesio, o tai, kad jis yra nemokamas šiuo metu padaro jį tik patrauklesniu. Na, o ką gali žinoti, galbūt tai bus Jūsų pirmasis žingsnis į „Tom Clancy‘s“ seriją. Nuorodą į atsisiuntimą pateikiame „čia“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas