„Dirt 5“ sisteminiai reikalavimai: naujasis žaidimas bus neprieinamas techniškai silpnesnių kompiuterių savininkams

Rokas Gaidys

2020-08-20, 11:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:38)

0 komentarų
„Dirt 5“ sisteminiai reikalavimai: naujasis žaidimas bus neprieinamas techniškai silpnesnių kompiuterių savininkams

Technologijos nuolat kinta, tobulėja ir senesnėms jos versijoms ar įrangai ateina galas. Ypatingai tai yra aktualu vaizdo žaidimuose, nes pavyzdžiui žaidimo, kurį žaidėme prieš pora metų nauja versija tiesiog neveikia taip kaip turėtų su dabartine įranga. Tai yra savaime suprantamas procesas, tačiau toks atsinaujinimas gerokai paplonina piniginę, o ne retam yra net sunkiai įkandamas finansiškai.

„The Dirt“ franšizė yra viena iš populiariausių šiame žanre, kurią mums kas keletą metų atnaujina kūrėjai „Codemasters“. Šioje versijoje bus galima lenktyniauti daugybėje teritorijų, iš kurių net 10 yra naujos. Viena iš įsimintiniausių trasų tikriausiai bus Brazilijoje, kurioje veiksmas vyks prie legendinės Kristaus Išganytojo statulos. Taip pat bus naujos trasos Arizonos valstijoje bei Monake. „The Dirt 5“ iš viso bus 13 automobilių klasių, kurios bus paskirstytos pagal mašinų varomuosius ratus, tai yra 4x4, priekiu bei galu varomų.

„Codemasters“ išleido sisteminius žaidimo reikalavimus, dėl kurių turėtų sunerimti silpnesnių sistemų savininkai. Projektas, kuris pasirodys spalio 16-tą geriausiai veiks jeigu jūsų sistemoje yra procesorius su šešiais branduoliais ir gana aukštos klasės vaizdo plokštė. Žemiau pateikiame sisteminius reikalavimus:

Minimalūs sisteminiai reikalavimai:

  • Procesorius: Intel Core i3 2130 / AMD FX 4300;
  • Atmintis: 8GB RAM;
  • Vaizdo plokštė: Nvidia GTX 970 / AMD RX 480.

Rekomenduojami sisteminiai reikalavimai:

  • Procesorius: Intel Core i5 9600K / AMD Ryzen 5 3600;
  • Atmintis: 16GB RAM;
  • Vaizdo plokštė: Nvidia GTX 1070 Ti / AMD RX 5700 XT.

Spalio 16-tą pasirodantis „Dirt 5“ bus prieinamas „Platystation 5“, „Xbox One“ ir asmeninių kompiuterių vartotojams bei pasirodys atskiras leidimas naujos kartos konsolėms, tačiau „Google Stadia“ vartotojams jis bus prieinamas tik po naujųjų metų. Žemiau pateikiame trumpą įrašą apie žaidimą:

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas