„Far Cry 6“ jau greitai sulauks pirmojo papildinio, kuriame pasirodys legendinis franšizės veikėjas

Rokas Gaidys

2021-11-12, 16:45

0 komentarų
„Far Cry 6“ jau greitai sulauks pirmojo papildinio, kuriame pasirodys legendinis franšizės veikėjas

Vienas iš didžiausių metų žaidimų, be abejo, buvo prieš gerą mėnesį pasirodęs „Far Cry 6“, tačiau, iš vertinimų perspektyvos, tai tikrai nebuvo pats sėkmingiausias „Ubisoft“ pastarųjų metų projektas. Kai kurie kritikavo studiją dėl to, kad žaidimas nelabai toli pabėgo nuo savo pirmtako „Far Cry 5“, o kitiems, priešingai, tai buvo viena iš pagrindinių priežasčių jį įsigyti. Asmeniškai labiausiai užkliuvo tai, kad viską, ką „Far Cry 6“ gali pasiūlyti išbandai per kokias 15-a valandų ir toliau viskas tęsiasi dar kokias 30, ir daugelis mini misijų tapo paprasčiausia rutina. Galbūt „Ubisoft“ dar šiemet maloniai nustebins, nes pasirodė informacija, kad jau labai greitai pasirodys pirmasis žaidimo papildinys.

Šis pranešimas pirmiausiai pasirodė iš pačio Michael Mando, tai yra aktoriaus, kuris „Far Cry 3“ įkūnijo vieną iš ikoniškiausių visų laikų blogiukų Vaas. Geriausia yra tai, kad iki išleidimo datos nereikės labai ilgai laukti, nes jis pasirodys jau kitą savaitę, lapkričio 16-ą. Tai bus pirmasis iš trijų planuojamų grandiozinių žaidimo atnaujinimų, kuriuose pasirodys jau minėtasis Vaas, Joseph Seed iš „Far Cry 5“ ir Pagan Min iš „Far Cry 4“.

Tiesa, bent jau kol kas kyla klausimai apie šio ir sekančių papildinių dydį ir trukmę, bet jau dabar aišku, kad jie bus mažiau panašūs į „Far Cry 6“, o ir valdomi čia bus patys anksčiau minėtieji blogiečiai bei labiau gilinamasi į jų psichologinę būklę. Galbūt pažvelgimas į franšizę iš visiškai kitos perspektyvos išties patiks fanams, tačiau žinoma, kad už tai reikės papildomai susimokėti – tai yra reikės įsigyti „Season Pass“, kuris šiuo metu kainuoja 40 eurų.

Paskutiniosios franšizės dalys po išleidimo žengė panašiu keliu, o įsimintiniausios iš jų yra „Far Cry 5: Vietnam“ ir „Far Cry 3: Blood Dragon“ (pastarasis taip pat bus „Far Cry 6“ „Season Pass“ dalis). Panašu, kad „Ubisoft“ ir toliau žengs panašiu keliu ir žaidimams turinį teiks dar keletą metų po išleidimo, o geriausias to pavyzdys yra „AC: Valhalla“, kuris dar pirmadienį pristatė trečiąjį rimtą papildinį „Tombs of the Fallen“.

„Far Cry 6“ jau dabar yra prieinamas „Xbox“, „PlayStation“ ir asmeninių kompiuterių savininkams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas