Geros žinios asmeninių kompiuterių savininkams: „PlayStation“ pasididžiavimas netrukus pasieks ir jus

Geros žinios asmeninių kompiuterių savininkams: „PlayStation“ pasididžiavimas netrukus pasieks ir jus

Dar prieš kurį laiką „Sony“ pranešė, kad vis daugiau savo eksliuzyvų perkels į asmeninius kompiuterius ir panašu, kad savo jie pažadą vykdo, nes taip buvo pasielgta jau su ne vienu „PlayStation 4“ žaidimu, o pastaruoju metu kalbos sklandė apie geriausią 2018-ųjų metų vaizdo žaidimą. „God of War“ buvo velniškai sėkmingas, nes vien tik „PlayStation 4“ konsolei skirtų versijų buvo parduota beveik 20 milijonų ir vakar buvo oficialiai paskelbta, kad šis šedevras asmeninius kompiuterius pasieks jau kitais metais.

„Sony“ pateiktame „God of War“ pristatomajame klipe yra nurodoma, kad žaidimas pasirodys jau 2022-ųjų sausio 14-ą dieną. Pasak kūrėjų, asmeniniams kompiuteriams skirta versija palaikys „tikrąją“ 4K raišką bei, priklausomai nuo kompiuterio, daugiau nei 60 kadrų per sekundę ir turės daugybę kitų grafinių nustatymų. Taip pat yra teigiama, kad kitais metais pasirodantis „God of War“ taip pat palaikys „Nvidia DLSS“ bei „Nvidia Reflex“ technologijas bei „ultra-widescreen“ monitorius.

Žaidimas bus valdomas klaviatūros ir pelės pagalba, kuriuos bus galima susireguliuoti pagal savo poreikius, tačiau visi norintys išbandyti originalų, kūrėjų originaliai sugalvotą valdymą, galės be problemų tai padaryti, nes asmeniniai kompiuteriai palaiko „PlayStation 4“ „DualShock“ ir „PlayStation 5“ „DualSense“ pultelius. Daugiau informacijos apie kitus žaidimo techninius niuansus bus paskelbta artėjant išleidimo dienai.

Savaime suprantama, kad daugiau nei 3 metus gyvuojantis žaidimas tikriausiai netaps geriausiai parduodamu, tačiau čia galima įžvelgti kitą „Sony“ strateginį sprendimą – padidinti susidomėjimą jo tęsiniu „God of War: Ragnarok“. Techniškai kalbant, asmeninių kompiuterių savininkai jau kurį laiką gali žaisti 2018-ųjų „God of War“ per „PlayStation Now“ prenumeratą, tačiau kitais metais pasirodanti versija bus jau atskira, tik asmeniniams kompiuteriams skirta versija.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Nerijus N

Vienas geriausių žaidimu. Kaip pradėjau zaisti sita zaidima dar ant antro playstation. Nuo tada vis laukdavau kada bus naujadalis. Sveikinimai kurėjams. Už ši žaidima. Ir aciu uz straipsni. ✌🌝

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas