Ką naujo kitąmet pasiūlys „Sony“? „PlayStation“ konsolių savininkams tai patiks

Ką naujo kitąmet pasiūlys „Sony“? „PlayStation“ konsolių savininkams tai patiks

Atsisakiusi dalyvauti vaizdo žaidimų konferencijoje „E3“, „Sony“ nusprendė pati organizuoti savo pristatymus ir kas mėnesį arba pora galima pamatyti, ko naujo „PlayStation“ savininkai gali tikėtis netolimoje ateityje. 40-ies minučių trukmės pristatymas parodė tikrai daug: kai kurių projektų iš jų buvo tikėtasi, bet kai kurie pranešimai buvo tikrai nelaukti, tačiau tikrai malonūs. Visiems tiems, kurie negalėjo stebėti renginio gyvai, tai trumpai apžvelgsime aktualiausius „PlayStation“ žaidimus.

„Knights of the Old Republic Remake“

Gandai apie šį žaidimą sklandė jau kurį laiką ir dabar paaiškėjo, kad jis tikrai atvyks į „PlayStation 5“ konsoles ir leis dar kartą išbandyti „Žvaigždžių Karus“, tik su modernia grafika. Tiesa, dabar dar nėra žinoma ne tik tiksli data, bet ir planuojamas išleidimo langas, tačiau jau dabar yra žinoma, kad „Knights of the Old Republic Remake“ kurį laiką po pasirodymo bus tik „PS5“ ekskliuzyvas. Iš trumpo pristatomojo klipo yra sunku kažką suprasti, todėl daugiau ką nors papasakoti apie jį nėra įmanoma.

„Gran Turismo 7“

Kažką naujo papasakoti apie naujausią „Gran Turismo“ dalį yra tikrai nelengva, nes jau prieš kurį laiką buvo pranešta, kad jis bus prieinamas „PlayStation 4“ ir „PlayStation 5“ konsolėse. Vakar buvo pranešta, kad jis pasirodys jau kitų metų kovo 4-tą dieną ir manau, jog jis nebeturėtų būti nukeltas. Pristatomajame klipe rodomi įspūdingi vaizdai, detalus „fotografijos“ režimas, kuriame galima įžvelgti net smulkiausias automobilių detales.

„Wolverine“

Tikriausiai vienas iš didžiausių viso renginio netikėtumų buvo tai, kad „Insomniac Games“ pranešė, kad dar kartą dirbs su „Marvel“ ir šį kartą kurs Ernio ( angl. „Wolverine“) žaidimą. Naujasis jų projektas su ikoniškuoju „Iksmenų“ herojumi greičiausiai bus vertas dėmesio, tačiau panašu, kad iki jo pasirodymo yra dar labai toli. Nepaisant to, vien tik klipas turėtų būti smagi naujiena ne tik „PlayStation 5“ savininkams, bet ir visiems „Marvel“ fanams.

„Marvel's Spider-Man 2“

„Insomniac Games“ tiesiog deliverina. Per pastaruosius metus pristatė net du „PlayStation“ ekskliuzyvus, o vakar pristatė dar vieną. „Marvel‘s Spider-Man 2“ bus oficialus 2018-ųjų dalies tęsinys. Iš pristatomojo klipo galima spręsti, kad šį kartą bus galima valdyti ne tik Piterį, bet ir Miles‘ą. Klipe jie kartu kovoja su priešais, tačiau vaizdo įrašo pabaigoje buvo parodytas (na bent jau išgirstas) pagrindinis būsimojo žaidimo anti-herojus Venomas. Tiesa, iki žaidimo laukti reiks dar ilgai, nes „Marvel‘s Spider-Man 2“ pasirodys tik 2023-iaisias ir bus prieinamas išskirtinai tik „PlayStation 5“ konsolėse.

„God of War: Ragnarok“

Renginio pabaigoje „Sony“ pagaliau parodė tai, ko visi iš jų tikėjosi. „Santa Monica Studios“ dar prieš metus pranešė apie „God of War“ tęsinį, tačiau iki šiol apie jį daugiau informacijos nepateikė. Klipe galima įžvelgti nemažai panašumų į 2018 dalį, tačiau naujienų jame tikrai netrūksta. Be nemažai naujų veikėjų, panašu, kad veiksmas neapsiribos tik Midgarde arba jis paprasčiausiai bus praplėstas. „God of War: Ragnarok“ kovos mechanikos yra labai panašios į ketvirtosios dalies, tačiau čia panašu, kad daugiau dėmesio bus skirta ne legendiniam kirviui, bet antrajam Kratos ginklui „Blades of Chaos“. Tiksli išleidimo data taip pat nebuvo atskleista, tačiau dar prieš kurį laiką pati studija pranešė, kad žaidimas pasirodys kitais metais.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas