Legendinio „Maxis“ žaidimo atnaujinimo galime taip ir nesulaukti: pasirodę pranešimai atskleidžia, jog „Sims 5“ kūrimas gali būti nutrauktas

Ina Jonaitienė

2024-07-19, 14:55

0 komentarų

Dar 2023 metų pabaigoje „The Sims“ kūrėja „Maxis“ patvirtino birželį pasirodžiusius gandus, kad kitą „Sims“ žaidimą, kodiniu pavadinimu „Project Rene“, bus galima atsisiųsti ir žaisti nemokamai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Legendinio „Maxis“ žaidimo atnaujinimo galime taip ir nesulaukti: pasirodę pranešimai atskleidžia, jog „Sims 5“ kūrimas gali būti nutrauktas

Pirmą kartą apie kuriamą „Sims 5“ žaidimo dalį buvo paskelbta dar 2022 metais, kuomet įvyko „Behind the Sims“ renginys. Po projekto pavadinimu „Rene“ - aliuzija į renesansą ir atsinaujinimą - buvo parodyti pirmieji žaidimo elementai, įskaitant išsamius interjerus ir sąveikos galimybes.

Už kūrimą buvo atsakinga „Maxis“ komanda, kuri dirbo ir su ankstesnėmis serijos dalimis. Naujausią „Sims“ atšaką turėjo išleisti EA. Kultinio žaidimo atnaujinimą buvo planuojama išleisti ir asmeniniams kompiuteriams, ir mobiliesiems įrenginiams, o jis turėjo būti nemokamas.

Dabar aiškėja, kad „Sims 5“ galime taip ir neišvysti. „Imgur“ svetainėje, kur galima talpinti įvairius vaizdus, neseniai pasirodė kelios ekrano nuotraukos. Vienas iš jų - ištrauka iš „Maxis“ kūrėjo CV, iš kurios matyti, kad „Sims 5“ kūrimas buvo nutrauktas.

Pirmoje ekrano nuotraukoje pateikiamas žaidimų, prie kurių kūrėjas dirbo, sąrašas. Viršuje yra minimas ir „Sims 5“ su prierašu „nutraukta“. Remiantis kitomis ekrano nuotraukomis, kurios atrodo kaip pareigybių aprašymai, vyresnysis žaidimų dizaineris savo pastangas nukreipė į „Sims 4“, o vyriausiasis personažų dailininkas apskritai paliko savo pareigas.

Tai leidžia daryti prielaidą, kad gerbėjai niekada nesulauks „Sims 5“. Oficialaus pareiškimo iš EA ar „Maxis“ kol kas nėra. Įdomu ir tai, kad „Paradox Interactive“ taip pat neseniai nutraukė konkuruojančio produkto „Life by You“ kūrimą.

Apie žaidimą buvo paskelbta 2023 metų kovo mėnesį, tačiau nuo to laiko jo kūrimas buvo sustabdytas. Kūrėjai nurodė priežastį - „akivaizdus nesugebėjimas“ patenkinti tiek savo pačių reikalavimus, tiek bendruomenės lūkesčius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas