Legendinių „The Sims“ kūrėjai turi vieną blogą ir vieną gerą naujieną: paaiškėjo, kad naujos dalies nebus, tačiau atnaujinimai ir toliau pasieks „The Sims 4“

Lina Snarskienė

2024-09-19, 10:55

0 komentarų

Dar 2023 metų pabaigoje „The Sims“ kūrėja „Maxis“ patvirtino birželį pasirodžiusius gandus, kad kitą „Sims“ žaidimą, kodiniu pavadinimu „Project Rene“, bus galima atsisiųsti ir žaisti nemokamai.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Legendinių „The Sims“ kūrėjai turi vieną blogą ir vieną gerą naujieną: paaiškėjo, kad naujos dalies nebus, tačiau atnaujinimai ir toliau pasieks „The Sims 4“

Netikėtai atskleidusi, EA patvirtino, kad gyvenimo simuliacijos milžino „The Sims 4“ tęsinys nėra aktyviai kuriamas. Gerbėjai jau kurį laiką laukė 10 metų senumo simuliatoriaus tęsinio, o pati EA anksčiau užsiminė apie naujos kartos projektą. Pasak EA viceprezidentės ir „The Sims“ frančizės generalinės direktorės Kate Gorman, „The Sims 4“ vis dar dėmesio centre.

„Tai, prie ko iš tikrųjų dirbame su savo bendruomene, yra naujoji „The Sims“ era“, – sako Gorman. „Mes neketiname dirbti prie ankstesnių projektų pakaitalų, mes tik papildysime savo visatą“, – pridūrė ji.

Tiesiogiai paklausta ar ateityje išleis „The Sims 5“, Gorman sakė, kad daugiausia dėmesio skiriama tam, kad būtų toliau atnaujinamas dabar jau nemokamas ketvirtasis žaidimas ir išlaikomas žaidėjų turinys bei pažanga. Kaip turėtų žinoti ankstesnių žaidimo versijų gerbėjai, naujas kūrinys reikštų, kad reikia pradėti iš naujo.

„Tai reiškia, kad mes ir toliau teiksime HD modeliavimo patirtį ir tai, ko žmonės norėtų iš „5“, tačiau tai nereiškia, kad jūs pradėsite iš naujo, nejausite taip, lyg prarastumėte visą tą nuostabų žaidimą, kurį įdėjote į „4“,. Manau, kad galvodami apie ateitį, norime, kad tęstumėte visas tas šeimas ir kartas. Tie kūriniai yra jūsų pažanga, jūsų prisirišimas.“, – nuramino ji.

Nors žaidime jau parduodami papildymai ir nedideli DLC paketai, pripildyti naujų funkcijų ir „Maxis“ sukurto kosmetinio turinio, netrukus pasirodys naujas variantas, vadinamas „Creator Kits“. Šį bendruomenės sukurtą turinį EA skelbs kaip mokamus žaidimo paketus, o žaidėjams juos įsigijus, originalo autoriai gaus dalį pajamų.

Buvo skelbiama, kad viena iš svarbiausių naujos kartos „The Sims“ žaidimo savybių bus tinklo funkcijos, leidžiančios žaidėjams prisijungti vieniems prie kitų savo Simsų pasauliuose. Atrodo, kad šis projektas vis dar vykdomas, nors neaišku, ar jis bus įdiegtas į „The Sims 4“, ar atsiras kaip atskira daugelio žaidėjų patirtis. Projekto „Rene“ žaidimo bandymas vyks 2024 m. rudenį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas