„Maxis“ ruošia naują legendinio žaidimo dalį: aiškėja, kad kultinė „Sims“ naujiena bus nemokama, tačiau tai dar ne viskas

MiTech.lt

2023-09-15, 13:13 (atnaujinta 2023-09-15, 13:14)

0 komentarų

„The Sims“ kūrėja „Maxis“ patvirtino birželį pasirodžiusius gandus, kad kitą „Sims“ žaidimą, kodiniu pavadinimu „Project Rene“, bus galima atsisiųsti ir žaisti nemokamai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Maxis“ ruošia naują legendinio žaidimo dalį: aiškėja, kad kultinė „Sims“ naujiena bus nemokama, tačiau tai dar ne viskas

Jis taip pat nebus paremtas apgaulinga energijos sistema, kuri riboja žaidimo laiką, jei neperkate energijos kaip „Sims Mobile“. Pagrindinis žaidimas bus visiškai nemokamas, be prenumeratos.

Keistoje „Behind The Sims“ prezentacijoje, akivaizdžiai orientuotoje į paauglių demografinę grupę, frančizės kūrybos viceprezidentė Lyndsay Pearson užsiminė, kad „Project Rene“ bus taikomas monetizacijos modelis, panašus į „Sims 4“.

„Mes norime, kad „Project Rene“ būtų galima atsisiųsti nemokamai, – sakė Pearson. „O tai reiškia, kad kai jis bus paruoštas ir visiškai atviras mūsų žaidėjams, galėsite prisijungti, žaisti ir tyrinėti „Project Rene“ be prenumeratos, be pagrindinio žaidimo pirkimo ar energijos mechanikos“.

Viceprezidentė sakė, kad plėtra bus remiama parduodant papildymus (DLC). Ji greitai paminėjo, kad žaidėjai vis tiek gaus dalį turinio nemokamai, tačiau gali būti nemokamų DLC papildymų, kurie bus mokami. Pavyzdžiui, kūrėjai gali nemokamai įdiegti orų papildinį, o už susijusias žaidimo funkcijas, pavyzdžiui, čiuožimą ledu ar sniego gniūžčių kovas, imti mokestį. Pearson apie tai kalbėjo šiek tiek miglotai, tačiau monetizacija vis dar yra veiksnys, kurį „Maxis“ tobulina.

Vis dėlto Pearson aiškiai pasakė, kad „Project Rene“ nėra „The Sims 5“. „Maxis“ planuoja išleisti „Project Rene“ – ar kaip jis bebūtų pavadintas – šalia „Sims 4“ ir palaikyti juos abu nepriklausomai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas