Nutekinti „Microsoft“ dokumentai atskleidžia netikėtas detales: dar šiemet debiutuos nauja „PlayStation“ žaidimų konsolė, aiškėja kiek ji kainuos

Artūras Nalivaiko

2023-07-16, 08:10

0 komentarų

Nutekėjęs „Microsoft“ dokumentas suteikė įžvalgos apie „Sony“ planus dėl „PlayStation 5“ serijos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Nutekinti „Microsoft“ dokumentai atskleidžia netikėtas detales: dar šiemet debiutuos nauja „PlayStation“ žaidimų konsolė, aiškėja kiek ji kainuos

Šis dokumentas, „Microsoft“ teisinio ginčo vykstančioje kovoje su FTC dalis, atskleidė „PlayStation 5 Slim“ ir delninį įrenginį, kurį „Sony“ tikisi išleisti vėliau šiais metais.

Anot dokumento, „Microsoft“ aiškiai nurodo, kad „Sony“ ruošiasi 2023 m. išleisti „PlayStation 5 Slim“ versiją. Svarbiausia, kad dokumente atskleidžiama šios plonos versijos kainą, kuri nustatyta ties mažesne 399 JAV dolerių riba.

Šiuo metu vieninteliai galimi pasirinkimai yra 399 JAV dolerių kainuojantis PS5 skaitmeninis leidimas, kuriame nėra disko įrenginio, arba 499 JAV dolerių kainuojantis PS5 su įmontuotu diskasukiu. Ši kainodaros strategija perkelia „PlayStation 5 Slim“ į tą patį kainų intervalą kaip ir dabartinis skaitmeninis PS5 leidimas, todėl vartotojams sukuriama įdomi dilema.

„PlayStation“ taip pat parduoda pigesnį „Digital Edition“ už 399,99 JAV dolerius ir tikimasi, kad vėliau šiais metais išleis „PlayStation 5 Slim“ už tokią pat mažesnę kainą.

„Microsoft“ nutekintame dokumente taip pat teigiama, kad „Sony“ vėliau šiais metais turėtų išleisti delninę „PlayStation 5“ versiją, tačiau pateikta informacija apie delninį įrenginį nėra visiškai tiksli. „Sony“ paskelbė apie šią aparatinę įrangą per „PlayStation Showcase“ renginį.

Įrenginys, kuris parodos metu buvo vadinamas „Project Q“, turės aštuonių colių HD ekraną ir visus bendrovės „DualSense“ PS5 valdiklio mygtukus. „Sony“ planas yra ne atskira delninė konsolė, o įrenginys, galintis transliuoti PS5 žaidimus per „Wi-Fi“ iš prijungtos PS5 konsolės.

„Microsoft“ nutekintame dokumente nenurodomi konkretūs trečiųjų šalių šaltiniai, nustatantys „PlayStation 5 Slim“ išleidimo laiką ir kainas, tačiau šis nutekėjimas paskatino spėliones apie „Sony“ pardavimo strategiją likusiai metų daliai. „Neowin“ anksčiau pranešė, kad „PlayStation 5“ pardavimai pasiekė rekordinį 7,1 mln. vienetų 2022 m. trečiąjį ketvirtį, o tai viršijo 20 mln. bendrų pardavimų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas