Pirmo asmens šaudyklių gerbėjų laukia karštos naujienos: „Valve“ galimai kuria naują kultinio žaidimo versiją

MiTech.lt

2023-03-07, 14:14

0 komentarų

Gandai ėmė sklandyti, kai maždaug prieš savaitę oficiali CS:GO „Twitter“ paskyra pakeitė savo reklaminį paveikslėlį. Dėl to „Reddit“ forume kilo spekuliacijų, kad „Valve“ ruošiasi pakeisti žaidimo prekės ženklą arba perkelti jį į „Source 2“ variklį, arba ir viena, ir kita. Vėlgi, „Twitter“ paskyros pakeitimai yra silpnas ženklas, kad kažkas iš tiesų vyksta, todėl šurmulys greitai nurimo.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pirmo asmens šaudyklių gerbėjų laukia karštos naujienos: „Valve“ galimai kuria naują kultinio žaidimo versiją

Tuomet kovo 1 d. duomenų analitikai, peržiūrėję naujausias NVIDIA tvarkykles, pastebėjo, kad paminėti du nauji failai – „csgos2.exe“ ir „cs2.exe“. Jie buvo nurodyti kaip naujo žaidimo profilio, pažymėto „Counter-Strike 2“, dalis. Šis atradimas vėl pakurstė gandų malūną, galimai kalbama apie žaidimo tęsinį arba, labiau tikėtina, apie originalaus žaidimo perkėlimą į „Source 2“, kaip rodo csgos2.exe failo pavadinimas.

Žinoma, „Valve“ ir kūrėja „Hidden Path Entertainment“ šiuo klausimu neturėjo ką pasakyti. Tačiau „The Esports Gospel“ podkasto vedėjas Richard Lewis tvirtina, kad su kūrimu susipažinę vidiniai asmenys jam pasakojo, jog naujas „Counter-Strike“ žaidimas yra kuriamas ir „beveik paruoštas“ beta versijai, kuri bus išleista nuo dabar iki balandžio pirmosios pusės. Teigiama, kad „Valve“ neseniai į Sietlą nuskraidino „slaptą profesionalių žaidėjų grupę“ išbandyti ankstyvosios versijos.

Informacijos skleidėjai patvirtino, kad būsimame žaidime patobulinta varžymosi sistema ir jis veikia greitesniuose 128-tick serveriuose. Tačiau jie nepasakė, ar tai bus atskiras tęsinys, ar tiesioginis perkėlimas į „Source 2“. Bet kuriuo atveju žaidimas turėtų turėti geresnę optimizaciją ir grafiką, palyginti su CS:GO, nepaisant to, kad 2014 m. žaidimų variklis yra tik šiek tiek naujesnis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas