„PlayStation“ konsolių savininkai sulaukė netikėtos dovanos: prenumeratoriams pasiūlytas legendinis žaidimas, kuris atnaujinimo sulaukė praėjus 24 metams

Žaidimų konsolių „PlayStation“ turėtojai, kurie naudojasi „PlayStation Plus“ prenumerata, kiekvieną mėnesį sulaukia specialių pasiūlymų iš „Sony“. Šis vasaris jiems turėtų būti ypatingas – bendrovė pasiūlė ne tik nemažai naujų žaidimų, bet ir pateikė staigmeną.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„PlayStation“ konsolių savininkai sulaukė netikėtos dovanos: prenumeratoriams pasiūlytas legendinis žaidimas, kuris atnaujinimo sulaukė praėjus 24 metams

Dar visai neseniai, „Sony“ paskelbė naujus žaidimus, kurie bus prieinami „PlayStation Plus Premium“ bei „Extra“ prenumeratų turėtojams, o tarp jų ir tokie vardai kaip „Horizon Forbidden West“ bei „Quarry“. Vasarį naujienos sulaukė ir klasikinių žaidimų gerbėjai, kuriems buvo pasiūlytas legendinis „Legend of Dragoon“.

Dar prieš 24 metus išleistas RPG stiliaus žaidimas tapo prieinamas „PlayStation Plus Extra“ prenumeratos turėtojams. Negana to, jis gerbėjus pasieks su tam tikrais patobulinimais, o taip pat pasiūlys ir naują funkciją, kas yra neįtikėtina, atsižvelgiant į „Legend of Dragoon“ išleidimo datą.

Nuo vasario 21 dienos „Sony PlayStation“ žaidimų kompiuterių savininkai gali išbandyti šį klasikinį žaidimą, kurį papildė specialūs trofėjai. Pranešama, jog 1999 metais išleista klasika pasiūlys žaidėjams tris skirtingus apdovanojimus – bronzinį, sidabrinį bei auksinį. Įdomu tai, jog šis žaidimas taps pirmuoju kūriniu, kuris buvo skirtas dar „PlayStation 1“ konsolei, o dabar gaus tokį atnaujinimą.

Kaip jau minėjome, šis žaidimas buvo pristatytas dar 1999 metais, o jo kūrėjai – „PlayStation Studios“. Tai buvo vienas paskutinių žaidimų, kurie buvo skirti „Sony PlayStation 1“ žaidimų kompiuteriams. Šio kūrinio išleidimą lėmė „Final Fantasy“ frančizės sėkmė, po kurios savo atsakymą nusprendė pateikti ir „Sony“ atstovai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas