Populiari „PlayStation“ franšizė persikels į kino teatrus: oficialiai pristatyta „Uncharted“ ekranizacija

Rokas Gaidys

2021-10-23, 09:40 (atnaujinta 2023-01-17, 15:23)

0 komentarų
Populiari „PlayStation“ franšizė persikels į kino teatrus: oficialiai pristatyta „Uncharted“ ekranizacija

Vaizdo žaidimų filmų ekranizacijos nėra pati maloniausia tema daugeliui, nes dažniausiai tai būna eilinis bandymas pasipelnyti. Dauguma bandymų yra mažų mažiausiai nevykę, o vykusias kino juostas galima suskaičiuoti ant vienos rankos pirštų, bet visai nesenai buvo paskelbta, kad čia savo laimę išbandys dar viena pasaulinė studija ir iš pirmo žvilgsnio panašu, kad jie nėra pasiryžę smulkintis.

Vakar „Sony“ oficialiai pristatė pagal populiariąją „PlayStation“ franšizę „Uncharted“ kuriamą filmą, kuriame pagrindinius vaidmenis atliks Holivudo žvaigždės Tomas Hollandas (Nathan Drake) ir Markas Wahlbergas (Sully). Po daugybės nukėlimų atrodė, kad šis projektas taip ir neišvys dienos šviesos, tačiau dabar su pirmuoju pristatomuoju klipu panašu, kad tai pagaliau virs realybe.

Paremtas „PlayStation“ savininkams puikiai pažįstamos „Naughty Dog“ studijos kurtais žaidimais, tiksliau „Uncharted“, filmas pasakos studijos per žaidimus jau papasakotos istorijos priešistorę, tai yra kaip Drake atrado lobių medžioklę ir susipažino su vienu iš ištikimiausių bendražygių Scully. Čia pagrindinio blogiuko vaidmenį atliks kita Holivude puikiai žinoma persona Antonio Banderas, o viską režisuos „Venom“ ir „Zombieland“ režisierius Rubenas Fleischer.

Pats projektas nebuvo iš lengvųjų, nes iki dabar buvo pakeistas ne vienas režisierius ir dėl to ne kartą viskas buvo pradėta iš naujo. Tarp jų buvo „Gelbėtojų“, „Kamanės“, „Laisvojo Gajaus“, „10-osios Kloverfyldo gatvės“ režisieriai ir net Oskaru apdovanotos „Amerikietiška afera“ autorius David O. Russell. Panašiai buvo ir su pagrindiniais aktoriais, kurie atliktų Drake vaidmenį ir tarp jų buvo net tas pats Mark Wahlberg, kuris tik vėliau sutiko įkūnyti Scully.

„Uncharted“ žaidimai visada buvo tobulai atšlifuoti iki mažiausios smulkmenos ir juose netrūksta veiksmo, todėl daugelis nerimavo kaip visa tai atrodys kino teatre. Žvelgiant į pirmąjį pristatomąjį klipą panašu, kad filmo kūrėjai pasistengė atkartodami „PlayStation“ franšizės stilių, kas tikrai turėtų patikti ištikimiausiems fanams, o tai, kad pagrindinį herojų čia įkūnija Žmogus-Voras Tom Holland tik pagerina situaciją.

„Uncharted“ kino teatrai pradės rodyti nuo 2022 -ųjų vasario 18-os.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas