Prie „PlayStation“ jungiasi dar viena studija: šį kartą komandą papildė „Demon‘s Souls Remake“ kūrėjai

Rokas Gaidys

2021-10-01, 10:55 (atnaujinta 2023-01-17, 15:23)

0 komentarų
Prie „PlayStation“ jungiasi dar viena studija: šį kartą komandą papildė „Demon‘s Souls Remake“ kūrėjai

Paskutinieji mėnesiai didiesiems konsolių gamintojams „Sony“ ir „Microsoft“ buvo ypač intensyvus, nes kas pora savaičių galima išgirsti apie tai, kad prie jų prisijungia vis kokia nauja žaidimų studija. Per nemažai metų „Sony“ naudojama praktika, tai yra prisijungimai daugiausiai yra susiję su tais, kurie anksčiau dirbo su „PlayStation“ ekliuzyvais („Housemarque“, „Insomniac Games“) tikrai nebus pamiršta, nes dabar panašiu būdu buvo prisijungta dar vieni žaidimų kūrėjai.

Prieš kelis mėnesius „PlayStation“ socialinių paskyrų administratoriai šiek tiek prisidirbo ir paskelbė apie „Bluepoint Games“ prisijungimą, tačiau ši žinutė buvo labai greitai pašalinta. Dabar jau yra oficialiai skelbiama, kad „Sony“ konsolių išskirtinių žaidimų kūrėjai oficialiai tapo Japonijos technologijos milžinės dalimi, o dar geriau yra tai, kad naujasis jų projektas yra dar 2006-aisiais „PlayStation 3“ konsolėse pasirodęs „Blast Master“.

Ne vienerius metus „Bluepoint Games“ įrodė, kad gali kurti aušto lygio vaizdo žaidimų „remake“ ir „remastered“ versijas. Viskas prasidėjo dar 2009-aisiais su „God of War Collection“ ir po to sekė panašūs projektai su „Metal Gear Solid“, „Uncharted“ ir dar 2018 jie „PlayStation 2“ hitui „Shadow of Colossus“ pagaliau suteikė vizualus, kurių jis buvo nusipelnęs. Dar pernai, praėjus kelioms dienoms po „PlayStation 5“ pasirodymo jie pristatė vieną iš pirmųjų konsolės ekskliuzyvų „Demon‘s Souls Remake“, o paskutiniu metu sklandė kalbos, kad studija dirbs su pirmosios „Metal Gear Solid“ dalies „remake“ versija, tačiau dabar panašu, kad šie gandai buvo netiesa.

Per visą savo gyvavimo istoriją „Bluepoint Games“ beveik visada dirbo su „PlayStation“ ekskliuzyvais ir šis „Sony“ sprendimas atrodo tikrai logiškai. Atsižvelgiant į studijos praeities projektus, galima teigti, kad ateityje „PlayStation“ savininkai išvys daugiau senesnių vaizdo žaidimų prikėlimų. Įdomu pamatyti kaip atrodys naujasis jų projektas, tačiau jau dabar aišku, kad iki jo pristatymo reikės palaukti dar ilgai, o ką jau kalbėti apie galimą išleidimo datą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas