„Ratchet & Clank: Rift Apart”: dar vienas išskirtinis „Sony“ projektas, kuris pasirodys kartu su naująja konsole

Rokas Gaidys

2020-08-28, 17:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:39)

0 komentarų
„Ratchet & Clank: Rift Apart”: dar vienas išskirtinis „Sony“ projektas, kuris pasirodys kartu su naująja konsole

Birželio viduryje „Sony“ savo naujos konsolės paleidimą pradėjo tikrai netikėtai, tai yra su savo vienos iš studijų „Insomniac“ naujausiu projektu „Spider-Man: Miles Morales“. Šiek tiek ilgesnis nei minutė klipas tapo viso renginio pažiba, tačiau tie patys kūrėjai pristatė dar vieną naują žaidimą, tai yra „Ratchet & Clank: Rift Apart“, kuris liko mažiau pastebėtas. Tačiau ištikimiausi „Sony“ konsolių fanai tikrai atkreipė dėmesį į dar vieną naujos kartos konsolės flagmaną. O šiuo metu vykstančio „Gamescom“ renginio metu buvo parodyta daugiau žaidimo detalių.

Pirmiausia po pasirodymo, „Insomniac“ patvirtino, kad „Rift Apart“ krausis žymiai greičiau, tai yra neturės vadinamųjų krovimosi langų. Visas veiksmas vyks nuosekliai, nebus jokių trukdžių tarp misijų, nes kartais ir 20 sekundžių laukimas gali gadinti malonią žaidimo patirtį. Palyginus su birželį pasirodžiusiu klipu, buvo parodyta daugiau įvairių žaidimo vietų atidarant įvairius portalus. Na, o pažvelgus iš grafinės pusės žaidimas atrodo tikrai gražiai, tačiau tai nėra kažkas naujo ir nematyto ir kas apibūdintų naujos kartos konsolių technines galimybes.

Nepaisant to, kad „Rift Apart“ atrodo panašiai į savo pirmtakus, tai vis dėl to yra puiki trečio asmens šaudyklė. Tačiau „Insomniac“ teigia, kad veiksmas vyksta jau po 2013 metų dalies įvykių, tačiau neigia, tai, kad 2020 metų versija yra jos tęsinys. Pabaigoje klipo pasirodė nauja paslaptinga veikėja, tačiau kūrėjai net nepasakė jos vardo ir ji liko toliau nežinoma.

Na tik laikas parodys, kokias technines galimybes mums pasiūlys naujos kartos konsolės, tačiau jau dabar aišku, kad „Ratchet & Clank: Rift Apart“ bus vienas iš jos flagmanų. Netradicinė šaudyklė nuolat parodo kažką naujo ir unikalaus, kaip pavyzdžiui yra praėjusios dalies ginklai, iš kurių man asmeniškai yra įsimintiniausias, tas nuo kurio kulkų visi priešininkai pradėdavo šokti. Akivaizdu, kad „Insomniac“ dar ras kaip mus nustebinti, o tiksli žaidimo išleidimo data nebuvo duota, šiuo metu yra žinoma, kad jis pasirodys kartu su naująja „Playstation 5“ konsole.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas