„Rockstar Games“ patvirtino tikslesnę „GTA 6“ išleidimo datą: aiškėja, jog naujausia kultinio žaidimo dalis išleistas jau visai netrukus

Lukas Snarskis

2024-05-20, 10:55

0 komentarų

Kalbos apie „Rockstar Games“ kuriamą „GTA 6“ žaidimo dalį netyla jau keletą metų. Pasak kompiuterinių žaidimų eksperto Michaelo Pachterio, kultinio žaidimo atnaujinimo kūrimas prasidėjo dar 2014 metais. Dabar aiškėja ir nauja informacija.

„FunWater SUP“ pripučiamos irklentės tik už 141 eurą su nuolaidos kodu NNNDFUYHA1. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Rockstar Games“ patvirtino tikslesnę „GTA 6“ išleidimo datą: aiškėja, jog naujausia kultinio žaidimo dalis išleistas jau visai netrukus

Dar praėjusių metų gruodį pasirodė pirmasis „GTA 6“ žaidimo anonsas, kuriuo pasidalino „Rockstar Games“. Tuomet paaiškėjo, jog šis kultinis žaidimas bus išleistas 2025 metais, tačiau tikslesnė informacija nebuvo pateikiama. Dabar aiškėja ir tikslesnė išleidimo data.

„Take-Two Interactive“, kuriai ir priklauso „Rockstar“, paskelbė finansinę ataskaitą, o joje minimas ir „Grand Theft Auto“ atnaujinimas. Čia esanti informacija atskleidžia, jog šis žaidimas debiutuos 2025 metų rudenį. Žaidimų leidėjos fiskaliniai metai baigėsi kovo mėnesį, ir bendrovė tikisi, kad per ateinančius 12 mėnesių grynosios pajamos padidės 10 proc.

„Mūsų prognozės atspindi anksčiau „Rockstar Games“ nustatytą „Grand Theft Auto VI“ išleidimo laikotarpį iki 2025 metų rudens. Esame įsitikinę, kad „Rockstar Games“ pateiks neprilygstamą pramogą, o mūsų lūkesčiai dėl šio žaidimo komercinio poveikio vis didėja“, - teigiama „Take-Two Interactive“ generalinio direktoriaus Strausso Zelnicko komentare.

„Take-Two Interactive“ vadovas pridūrė, kad per ateinančius trejus metus tikimasi, kad grynieji užsakymai nuosekliai augs. Kompanijai „Take-Two“ priklauso 2K ir „Private Division“, o patvirtinti 2025 metų fiskalinių metų produktų leidiniai yra „NBA 2K25“, „WWE 2K25“ ir „Tales of the Shire“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas