„Rockstar Games“ ruošiasi didžiausiam metų pristatymui: aiškėja, kada galime išvysti naujausią kultinio žaidimo dalį

Arnas Balčiūnas

2023-04-28, 07:16

3 komentarai (-ų)

Kalbos apie „Rockstar Games“ kuriamą „GTA 6“ žaidimo dalį netyla jau keletą metų. Pasak kompiuterinių žaidimų eksperto Michaelo Pachterio, kultinio žaidimo atnaujinimo kūrimas prasidėjo dar 2014 metais. Dabar aiškėja ir nauja informacija.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Rockstar Games“ ruošiasi didžiausiam metų pristatymui: aiškėja, kada galime išvysti naujausią kultinio žaidimo dalį

Pasak kelių žaidimų industrijos šaltinių, „Grand Theft Auto“ serija netrukus gali sulaukti naujos dalies. GTA 6 jau yra kuriamas ir pranešama, kad „Take Two“, kompanija, kuriai priklauso „Rockstar Games“, oficialiai anonsuos naująjį žaidimą investuotojų skambučio metu gegužės 17 dieną.

„Grand Theft Auto: The Trilogy“ yra atnaujinta senų GTA žaidimų versija ir naujausias išleistas „Rockstar Games“ žaidimas. „Hip Hop Gamer“ neseniai savo „Twitter“ paskelbė eilę nerišlių sakinių kartu su nuotrauka su „Take Two“ generaliniu direktoriumi Straussu Zelnicku.

Jis taip pat parašė: „Grand Theft Auto 6“ bus amžiams įsimintina akimirka“, tad galime tik numanyti, kad jis bus susijęs su žaidimu arba bent jau turės pikantiškos informacijos, kuri suintriguos žaidėjus.

Dar vienas rinkos insaideris, žinomas „Tez2“ slapyvardžiu, kuris dažnai nutekina informaciją apie „Rockstar Games“, atskleidė, kad kasmetiniame „GTA Online“ vasaros atnaujinime gali būti anonsų apie artėjantį GTA 6, kurio pavadinimas taip pat stilizuojamas kaip GTA VI.

Spekuliacijos verda jau keletą metų, nes žaidimų bendruomenė vis laukia naujo žaidimo, praėjus dešimčiai metų nuo GTA V pasirodymo su jo įtraukiančia atmosfera bei šlovingais saulėlydžiais virš Los Santoso.

3 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas