Sieks paspirginti „Apple” ir „Google” padus: prie „Epic Games“ prisijungė dar vieni žinomi vaizdo žaidimų kūrėjai

Rokas Gaidys

2020-08-21, 13:50 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

0 komentarų
Sieks paspirginti „Apple” ir „Google” padus: prie „Epic Games“ prisijungė dar vieni žinomi vaizdo žaidimų kūrėjai

Dar praėjusią savaitę pasirodžiusi „Total War Saga: Troy“ buvo išdalinta daugiau nei 7,5 mln. vartotojų, o „Epic Games“ ir toliau įvairiais būdais bando prisivilioti kitus žaidimų gamintojus, kad jie išskirtinai siūlytų savo projektus šios platformos vartotojams. Šie pardavėjai paskutiniu metu visais būdais bando prisivilioti naujus vartotojus, o jų gretos kiekvieną dieną didėja. Nesenai buvo paskelbta apie dar vieno gamintojo prisijungimą prie „Epic Games“.

Oficialu, „IO Interactive“ paskelbė apie naują pardavimų vietą kitais metais planuojamam išleisti „Hitman 3“ ir tai bus būtent „Epic Store. Įmonė turės išskirtines ir niekam kitam neduotas teises į šio projekto prekybą. „Io Interactive“ vadovas Hakan‘as Abrak teigia, kad ši platforma jiems suteikė visišką laisvę kūrybai ir vystymui. Tai leido sukurti žaidimą ir pateikti jį tokį kokį jie įsivaizdavo, toliau teigia Hakan‘as. Beje, šios studijos sukurti pirmtakai nebuvo nei geri, nei blogi, tačiau niekad nepasiekė originalaus ketverto lygio.

Šį kartą kūrėjai išleis žaidimą be savo motininės kompanijos. Iki 2017 metų „IO Interactive“ buvo viena iš „Square Enix“ narių. Antroji žaidimo dalis buvo priimta jau po „Warner Bros“ sparnu, o šį kartą pagrindinis rėmėjas bus „Epic Games“. Nepaisant to, kaip teigia šio projekto kūrėjai, visas progresas ir apdovanojimai senesnėse versijose bus perkelti iš „Steam“ platformos.

Pasirodžiusiame klipe ne tik buvo paminėti naujieji partneriai, bet ir buvo pridėta keletas žaidimo vaizdų iš „Thornbridge“ vilos, esančios Anglijoje. Taip pat buvo parodyta keletas pagrindinių elementų, vadinamųjų „sandboxes“. Beje, nemokamai pirmąją šios trilogijos dalį bus galima pasiimti nuo šių metų rugpjūčio 27 iki rugsėjo 3 „Epic Store“ internetinėje prekybos platformoje. Žemiau pateikiame oficialų „Hitman 3“ klipą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas