Švedija nesiliauja stebinti: „iškeptas“ išskirtinis „PlayStation“ miestelis

Rokas Gaidys

2021-12-14, 15:00 (atnaujinta 2023-01-17, 15:23)

0 komentarų
Švedija nesiliauja stebinti: „iškeptas“ išskirtinis „PlayStation“ miestelis

Ant nosies jau kabant didžiosioms metų šventėms nenuostabu, kad kalėdinė dvasia tvyro visur ir to nepastebėti yra tiesiog neįmanoma. Viena elektronikos prekių parduotuvė, tai yra „Webhallen“, kuri yra įsikūrusi Švedijoje, nusprendė unikaliau pažiūrėti į Kalėdas ir kartu su „PlayStation“ sukūrė iš meduolių sukurtus populiariausių konsolės žaidimų herojus.

Skulptūroje yra matomi trijų turbūt populiariausių „PlayStation“ ekskliuzyvų herojai, tai yra Aloy, Kratos, Ratchet ir Clank, kurie tarsi primena kokias milžinus mažame iš meduolių pagamintame miestelyje. Na atsižvelgiant į populiarumą, tai trūksta tik „Crash Bandicoot“, kuris tapo tiesiog neatskiriamas nuo originaliojo „PlayStation“ ir tik vėliau pasirodė ir kituose žaidimų kompiuteriuose. Visą kompoziciją sukūrė menininkė Caroline Erikson, kurios daugiau įspūdingų darbų galite pažiūrėti jos „Instagram“ paskyroje.

Kūrimo procesą galite pamatyti čia:

Žinoma, kad kūrimo procesas nebuvo iš lengvųjų, nes Caroline norėdama atšlifuoti net menkiausias detales praleido ištisus mėnesius su skalpeliu ir mažu šepetėliu rankose ir galutinis rezultatas tiesiog kalba pats už save. Visą autorės kūrinį galima išvysti „Webhallen“ parduotuvėje, „Medborgarplasten“ aikštėje įsikūrusioje pačiame Stokholmo centre.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas