Vis dar laukiate „PlayStation 5“ žaidimų kompiuterio? Pamirškite tai, „Sony“ jau ruošiasi naujos kartos konsolės išleidimui

Lukas Snarskis

2022-11-28, 13:06 (atnaujinta 2023-01-17, 15:22)

0 komentarų

2020 metais „Sony“ visus nustebino pagaliau pristatydama naujos kartos „PlayStation“ žaidimų kompiuterį. Ir nors praėjo jau daugiau nei dveji metai, tačiau įsigyti šį įrenginį nėra pati lengviausia užduotis. Nepaisant to, japonai jau turi ir naujų planų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Vis dar laukiate „PlayStation 5“ žaidimų kompiuterio? Pamirškite tai, „Sony“ jau ruošiasi naujos kartos konsolės išleidimui

JK konkurencijos tarnyba, kuria tiria „Microsoft“ sandorį įsigyjant „Activision Blizzard“ kompaniją, kuriam nepritarė „Sony“, paviešino dokumentus, kurių Japonijos milžinė veikiausiai nenorėjo dar viešinti. Pastarieji atskleidžia „Sony“ planus jau visai netrukus pristatyti naujos kartos „PlayStation“ konsolę.

22 puslapių dokumentuose atskleidžiama, jog jau 2027 metais turėtų debiutuoti naujoji „Sony PlayStation 6“ žaidimų konsolė, kuri turėtų pakeisti prieš keletą metų debiutavusią „PlayStation 5“ versiją. Tiesa, ganėtinai įdomus ir visas kontekstas, kuriame minima naujoji konsolės versija.

„Sony“ dokumentuose, kurie pateikti JK konkurencijos tarnybai, kalbama apie „Call of Duty“ žaidimo svarbą žaidimų kompiuterių rinkai. Japonijos milžinės teigimu, prieigos praradimas prie „Call of Duty“ ir kitų „Activision“ žaidimų gali turėti didelę įtaką bendrovei, o taip pat ir naujos kartos konsolei, kuri bus pristatyta vėliau. Šiuo atveju yra kalbama būtent apie „PlayStation 6“, kuri debiutuotų praėjus septyneriems metams po PS5 išleidimo.

Visame šitame konflikte, kuris atskleidžia ir „Sony“ ateities planus, įdomu yra ir tai, jog „Microsoft“ tikina, kad „Call of Duty“ žaidimas bus prieinamas ir „PlayStation“ vartotojams dar bent 10 metų, kas absoliučiai nesutampa su „Sony“ pozicija. Verta prisiminti ir tai, jog kitąmet turėtų debiutuoti ir „Sony PlayStation 5 Slim“ konsolės versija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas