„Warzone“ valosi nuo sukčių: užblokuota krūva žaidėjų, tačiau daugelis lieka nepatenkinti

Rokas Gaidys

2021-07-20, 09:15

0 komentarų
„Warzone“ valosi nuo sukčių: užblokuota krūva žaidėjų, tačiau daugelis lieka nepatenkinti

Nors „Call of Duty: Warzone“ ir toliau išlieka vienu iš populiariausių vaizdo žaidimų, tačiau per 1,5 metų labiausiai erzinanti problema – sukčiavimai, niekur nedingo. Atsižvelgiant į tai, kad „Warzone“ yra nemokamas, reiškiasi naują paskyrą sukurti tikrai nėra sunku ir dėl to labiausiai nukenčia asmeninių kompiuterių platforma. Panašu, kad per paskutinius metus šiai problemai spręsti buvo skirta daug resursų, tačiau to tikrai nepakanka ir „Warzone“ žaidėjai „Twitter“ platformoje užsipuolė pačius kūrėjus.

Liepos viduryje „Raven Software“ pasidalino trumpu įrašu, kuriame yra teigiama, kad per kelis kartus buvo pašalinta dar 50 tūkstančių paskyrų. Atrodytų, kad tai nemažas skaičius, tačiau reikia atsižvelgti į tai, kad jį žaidžia koks 100 milijonų vartotojų. Nors šita ban‘ų banga turėtų padėti „Warzone“ šiek tiek atsigauti, bet fanai mano, kad to toli gražu neužtenka ir reikalauja, kad kūrėjai imtųsi griežtesnių veiksmų.

Pirmiausia, jie siūlė keisti prisijungimo būdą, tai yra privaloma dviejų veiksnių autentifikacija (1 žingsnis yra slaptažodžio suvedimas, o antras kodo, kuris gaunamas žinute įvedimas), nes dabar pašalinti žaidėjai paprasčiausiai susikuria naują paskyrą ir taip prisijungia iš naujo. Antroji problema, kurią pateikė fanai, yra ta, kad nemaža dalis „pagautų“ žaidėjų teigia, kad jie net nesukčiavo, o kai kurie iš net ėjo kryžiaus kelius bandydami įrodyti savo nekaltumą.

Nepanašu, kad ši problema greitu metu sumažės ar bus išspręsta, o dabar sklando kalbos, kad panašūs įrankiai po truputį atsiranda ir konsolėse, o tai reiškia, kad dėl šių jų tuoj nebus galima kaltinti tik asmeninių kompiuterių savininkų. Viena iš tokių programėlių paprasčiausiai leidžia nusitaikyti pultu į priešą ir toliau ji viską sutvarkys. Žodžiu, sukčiavimai ir trečiųjų šalių programėlių naudojimas „Warzone“ tikrai nebus sustabdytas ir kūrėjų pasisakymai atrodo visiškai nereikšmingi, nes tam, kad tai būtų sustabdyta reikia imtis realių veiksmų.

„Call of Duty: Warzone“ yra nemokamai prieinamas asmeninių kompiuterių, „PlayStation 4/5“ ir „Xbox One/Series“ savininkams

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas