Žema kaina ir aukščiausia garso kokybė: naujuosius „Realme“ belaidžius ausinukus dabar galima įsigyti vos už 41,32 eurus, pateikiamas specialus pasiūlymas

Partnerio turinys

2024-06-30, 10:55

0 komentarų

Italijoje įvykusiame pristatyme „Realme“ atstovai pademonstravo ir daugiau produktų, kurie skirti Europos rinkai. Mes jau rašėme apie „Realme GT 6T“ išmanųjį telefoną. Renginio metu buvo pademonstruoti ir nauji belaidžiai ausinukai.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Žema kaina ir aukščiausia garso kokybė: naujuosius „Realme“ belaidžius ausinukus dabar galima įsigyti vos už 41,32 eurus, pateikiamas specialus pasiūlymas

Kinijos kompanijos atstovai ne taip seniai pristatė naujuosius „Realme Buds Air6“ belaidžius ausinukus. Jau dabar juos galima įsigyti už itin patrauklią kainą, o šiandien turime specialų pasiūlymą tiems, kurie nori įsigyti kokybišką produktą už mažiau nei 50 eurų.

Mūsų partnerių „Banggood“ internetinėje parduotuvėje jau parduodami „Realme Buds Air6“ belaidžiai ausinukai, kurie kainuoja tik 41,32 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant reikėtų nurodyti nuolaidos kodą BGREUPRME1.

Naujieji „Realme Buds Air6“ ausinukai aprūpinti 12,4 mm dydžio garsiakalbiais, palaiko „Hi-Res“ garsą su LHDC, o taip pat ir aktyvų triukšmo slopinimą (ANC). Belaidžiai ausinukai aprūpinti ir IP55 sertifikatu, kas rodo atsparumą dulkėms ir nedideliam kiekiui vandens.

Gamintojo teigimu, su įjungta ANC galimybe, pilno belaidžių ausinukų įkrovimo turėtų pakakti maždaug iki 6 valandų, o jų įkrovimo dėklas suteiks bendrą 40 valandų laikotarpį. „Buds Air6“ ausinukai turi 58 mAh talpos baterijas, o įkrovimo dėklas – 460 mAh talpos akumuliatorių. Pilnas dėžutės įkrovimas truks apie 2 valandas.


Verta paminėti ir tai, jog naujieji „Realme“ ausinukai aprūpinti „Bluetooth 5.3“ ryšio technologija, kas užtikrins sklandžią sąsają su jūsų išmaniuoju telefonu ar kitu įrenginiu. Išnaudoti visus šių ausinukų privalumus padės „Realme Link App“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas