„Apple“ ketina panaudoti kažkur matytus sprendimus: pasirodė pirmieji naujų „Beats“ belaidžių ausinukų vaizdai

Arnas Balčiūnas

2023-05-03, 07:15

0 komentarų

Gandai apie būsimus „Beats Studio Buds+“ belaidžius ausinukus sklando jau maždaug mėnesį. Iš esmės, „iOS 16.4 Beta“ versijos atnaujinimas atskleidė ausinių išankstinio išleidimo vaizdus. Tačiau nuo to laiko daugiau informacijos apie naująjį produktą taip ir nepasirodė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Apple“ ketina panaudoti kažkur matytus sprendimus: pasirodė pirmieji naujų „Beats“ belaidžių ausinukų vaizdai

Tačiau, šiuo atveju, „Apple“ priklausanti „Beats“ ir ypatingai neturi ko atskleisti apie išleidžiamas „Studio Buds+“, ypač po to, kai „Amazon“ sugadino situaciją. Svarstote, ką gi padarė „Amazon“? Na, jie per anksti paskelbė būsimų „Studio Buds Plus“ prekės aprašymą. Ir tokiu būdu atskleidė praktiškai visą informaciją.

„Amazon“ aprašymas patvirtino, kad „Beats Studio Buds+“ atrodys panašiai kaip dabar prekyboje esančios „Beats Studio Buds“. Tai reiškia, kad galite tikėtis išvysti dizainą be ausinių prailginimo ir nedidelį plastikinį dėklą. Kaip ir įprastos „Studio Buds“, „Plus“ versija yra leidžiama kaip sportiška „Apple AirPods“ alternatyva. Šios ausinės taip pat laikomos „Android“ skirtais „AirPods“.

Tačiau svarbiausias dalykas, kurį patvirtino „Amazon“ aprašymas, yra visiškai naujas dizainas. Tiksliau, „Beats Studio Buds+“ bus permatomos ir panašu, kad toks dizainas įkvėpimo sėmėsi iš „Nothing Ear (2)“ ausinių. Bet, mano nuomone, permatomas „Studio Buds Plus“ dėklas atrodo geriau nei „Nothing Ear (2)“.

Taip pat, „Beats Studio Buds+“ bus galima įsigyti dar dviejų spalvų: dramblio kaulo ir juodas. Taigi, jei jums nepatinka permatomas dizainas, vis tiek galėsite išsirinkti elegantiškos spalvos ausines.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas