„Apple“ ketina pristatyti „AirPods Pro 2“ belaidžius ausinukus: šiemet pasirodantis modelis gali pasiūlyti vos vieną atnaujinimą

Tomas Eidukevičius

2023-03-26, 14:20

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Apple“ kuria ne tik išmaniuosius telefonus, tačiau ir nemažai elektronikos produktų – išmanieji laikrodžiai, belaidžiai ausinukai ar ausinės ir pan. Niekam ne paslaptis, jog bendrovės „AirPods“ produktai yra tarp populiariausių produktų, o netrukus gali pasirodyti ir jų atnaujinimas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Apple“ ketina pristatyti „AirPods Pro 2“ belaidžius ausinukus: šiemet pasirodantis modelis gali pasiūlyti vos vieną atnaujinimą

„Apple“ neseniai išleido „iOS 16.4“ operacinės sistemos bandomąją versiją, kuri skirta programėlių kūrėjams, o joje buvo aptiktos užuominos į naujus „AirPods“ belaidžius ausinukus. Remiantis naujausia informacija, tai galėtų būti „AirPods Pro 2“ modelis su USB-C įkrovimo lizdu, kuris prekyboje turėtų pasirodyti antroje šių metų pusėje.

Kol kas nėra žinoma ar naujieji „AirPods Pro 2“ pasiūlys kažkokių pokyčių ar tai bus tik įkrovimo dėžutės atnaujinimas. Tikėtina, kad „Apple“ gali nuspręsti išleisti senesnio modelio atnaujinimą, kuris pasiūlys tik įkrovimo lizdo pokyčius. Niekam ne paslaptis, jog didžioji dalis elektronikos jau artimiausiu metu turės būti parduodami tik su USB-C jungtimi, o tai ir gali nulemti atnaujinto ausinukų modelio išleidimą.

Priminsime, jog šių metų rudenį pasirodantys „iPhone 15“ išmanieji telefonai taip pat jau turėtų naudoti USB-C įkrovimo lizdą, kuris pakeis iki šiol buvusį „Lightning“ lizdą. Analitikai pastebėti ir tai, jog „Apple“ neketina pristatyti „AirPods 2“ ar „AirPods 3“ belaidžių ausinukų variantų, kurie turėtų USB-C lizdus, kas reiškia, kad „Pro 2“ variantas būtų pirmasis, kuris pasiūlys būtent šią įkrovimo jungtį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas