„Honor“ pristatė naujus belaidžius ausinukus: oficialiai pristatyti „Earbuds X7“ ir „Earbuds A“ modeliai, kurie siūlomi už itin patrauklią kainą

Lukas Snarskis

2024-05-30, 19:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Šiemet gamintojas pristatė jau ne vieną dėmesio vertą įrenginį, o neseniai pristatyti ir dar du nauji telefonai.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
„Honor“ pristatė naujus belaidžius ausinukus: oficialiai pristatyti „Earbuds X7“ ir „Earbuds A“ modeliai, kurie siūlomi už itin patrauklią kainą

Gegužės viduryje „Honor“ pristatė „Honor 200 Lite“, o neseniai debiutavo ir dar du šios serijos išmanieji telefonai – tai „Honor 200“ ir „Honor 200 Pro“. Šio pristatymo metu buvo pademonstruoti ir nauji belaidžiai ausinukai. Kompanijos atstovai pristatė „Honor Earbuds X7“ ir „Earbuds A“ modelius.

Naujieji belaidžiai ausinukai nebenaudoja daugumo konkurentų siūlomus silikoninių antgalių, o vietoj jų pasirinko pusiau į ausį įkišamą dizainą. Juose taip pat yra 10 mm dinaminiai garsiakalbiai ir jie jungiami per „Bluetooth 5.3“.

Vieninteliai šių dviejų modelių skirtumai - tai jų spalvos ir įkrovimo dėklai, o X7 ausinių dėklas yra šiek tiek aukštesnis ir platesnis. „Earbuds X7“ ir „Honor Earbuds A“ taip pat aprūpinti „HiFi 5“ skaitmeniniais signalų procesoriais (DSP), o detalų garsą užtikrina „Golden Ear“ sertifikatas.

„Honor“ atstovų teigimu, belaidžiai ausinukai pasiūlys iki 9 valandų veikimą, o įkrovimo dėkliukas suteiks dar 31 valandą. Abu šie modeliai taip pat aprūpinti ir IP54 sertifikatais, kas rodo jų atsparumą dulkėms ir vandens lašams.

„Honor Earbuds A“ bus prieinami mėlynos ir baltos spalvų, o „Earbuds X7“ – žalios ir baltos. Pirmasis modelis kainuos maždaug 25 eurus, antrasis – 39 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas