„Huawei“ atnaujino „FreeBuds 2 Pro“ belaidžius ausinukus: naujasis modelis aprūpintais sensoriais, kokių dar būsite nematę

Lukas Snarskis

2023-03-24, 14:15

0 komentarų

Kinijos kompanija „Huawei“, kaip ir buvo tikėtasi, vakar surengė naujausių savo produktų pristatymą. Mes jau rašėme apie „P60“ serijos flagmanus, naują planšetę bei „Mate X3“ sulenkiamą išmanųjį telefoną. Tačiau tai nebuvo vienintelės bendrovės naujienos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ atnaujino „FreeBuds 2 Pro“ belaidžius ausinukus: naujasis modelis aprūpintais sensoriais, kokių dar būsite nematę

Vakar, ketvirtadienį, „Huawei“ pademonstravo ne tik naujuosius „FreeBuds 5“ belaidžius ausinukus, bet ir „Huawei FreeBuds Pro 2+“. Nors šie ausinukai ir labai panašūs į „Pro 2“ modelį, tačiau keletas pakeitimų vis dėlto buvo atlikta.

Naujieji „FreeBuds Pro 2+“ turės keletą naujų sensorių, kurie įgalins širdies ritmo ir temperatūros fiksavimą, kas leis suderinti ausinukų veikimą pagal jūsų aktyvų gyvenimo būdą. „Huawei“ atstovų teigimu, tai pirmasis rinkoje pasiūlytas infraraudonųjų ir žalios šviesos dviejų tipų širdies ritmo stebėjimas, leidžiantis užtikrinti dar didesnį tikslumą.

Įdomu tai, jog dėl naujųjų sensorių, kairysis ausinukas dabar sveria 0,2 gramo daugiau nei dešinysis, kurio svoris siekia 6,1 gramus. „Huawei FreeBuds Pro 2+“ aprūpinti 55 mAh talpos baterijomis, o įkrovimo dėžutė pasiūlys dar 580 mAh. Šis įrenginys gali būti įkrautas su USB-C arba belaidžiu būdu.

Naujieji „FreeBuds Pro 2+“ ausinukai pasiūlys 11 mm dinaminius garsiakalbius, o šią naujieną su savo telefonu ar kitu įrenginiu bus galima susieti pasitelkiant „Bluetooth 5.2“ ryšio technologiją. Verta paminėti ir tai, jog įrenginys aprūpintas ir IP54 sertifikatu, kas rodo atsparumą dulkėms bei vandens lašams.

Pranešama, jog naujieji „Huawei“ belaidžiai ausinukai kainuos nuo maždaug 205 eurų. Tiesa, kol kas jie yra prieinami tik Kinijos rinkoje, o tarptautinis jų debiutas įvyks jau gegužės 9 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas