Ieškantiems naujų belaidžių ausinių: penki geriausi pasirinkimai iš „Aliexpress“, kainos prasideda vos nuo 15 eurų, išsirinkite tinkamiausias!

Partnerio turinys

2023-11-12, 16:10

0 komentarų

Šiandien išmaniosios ausinės yra vis labiau populiarėjantis įrenginys, o internete ar fizinėse parduotuvėse galima surasti net keliasdešimt, o kai kur ir šimtus skirtingų prietaisų modelių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ieškantiems naujų belaidžių ausinių: penki geriausi pasirinkimai iš „Aliexpress“, kainos prasideda vos nuo 15 eurų, išsirinkite tinkamiausias!

Belaidžių ausinių vartotojams suteikiama laisvė laisvai judėti, be to, nevargina rūpestis dėl per trumpų ar susipainiojusių laidų. Įprastai modernios ausinės naudojamos muzikos, tinklalaidžių ar vaizdo įrašų klausymui, tačiau pastaruoju metu jos susilaukia dėmesio ir iš verslo atstovų – šis įrenginys praverčia atliekant skambutį darbo susitikimo metu.

Vykstant didžiausiems metų išpardavimams – puiki proga atsinaujinti savo senas ausines arba tiesiog įsigyti naujas. Kviečiame pažvelgti jus į šių nebranginių belaidžių ausinių penketuką. Sąrašas sudarytas pagal tai, kas siūloma „Aliexpress“ platformoje, o norimą variantą ras kiekvienas.

Verta paminėti ir tai, jog iki lapkričio 17 dienos „Aliexpress“ platformoje vyksta įvairūs išpardavimai, o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. O dabar, kviečiame atkreipti dėmesį į keletą dalykų, kurie palengvins jūsų apsipirkimą bei suteiks geriausią įmanomą patirtį.

  • Papildoma 15 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 100 eurų taikoma su kodu 11OT11. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 30 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 200 eurų taikoma su kodu 12OT21. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 48 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 290 eurų taikoma su kodu 15OT51. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 96 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 480 eurų taikoma su kodu 18OT81. Spauskite čia, kad panaudoti.

„Anker Soundcore Life Q20“ belaidės ausinės

Ausinės pasižyminčios aukšta kokybe, kurias būtų galima lyginti su „Sony“ ar „LG“ bendrovių gaminamais produktais, tačiau tikėtina, jog Kinijos prekinis ženklas būtų pranašesnis. „Anker“ nėra naujas žaidėjas šioje rinkoje – nuo 2004 metų gamina įvairiausius telefonų priedus, o 2017 metais ir įvairius garso produktus, pažymėtus „Soundcore“ prekiniu ženklu.

Žinoma, nesitikėkite, kad garsas bus 7.1, tačiau „Bluetooth 5“ ryšys ir galimas atstumas tarp įrenginio ir telefono užtikrins puikia naudojimosi patirtį. Baterijos veikimo laikas atitinka nurodytą specifikacijose, pačios ausinės lengvos, ypač minkštos, kad būtų patogiau bei pagamintos iš PU medžiagos.

Garso izoliacija su išore gera, naudojama slopinimo medžiaga užtikrina geresnę garso kokybę. Garsiakalbiai ir mikrofonas aukštos kokybės, ausinių dažnio atsako diapazonas yra nuo 20 iki 20 000 kHz. Ausinėje esantis mygtukas taip pat gali būti naudojamas atsiliepti į skambučius. Apibendrinant, tai yra puikus pasirinkimas už prieinamą kainą.

Dabar šias belaides ausines galima įsigyti vos už 47,56 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„EDIFIER W820NB ANC“ belaidės ausinės

„EDIFIER“ yra populiarus tarptautinis prekinis ženklas, kurį muzikos entuziastai mėgsta dėl kokybės, ilgaamžiškumo ir bendros vertės. „EDIFIER W820NB“ ausinės yra tvirtos konstrukcijos, lengvos ir yra vienos geriausiai triukšmą slopinančių „Bluetooth“ ausinių, kurias galima įsigyti „AliExpress“.

Įrenginyje įmontuota baterija, kuri palaiko aktyvų muzikos klausimą beveik 50 valandų, o su triukšmo slopinimu – apie 30 valandų. Ausinėse yra didelės 40 mm dinaminės tvarkyklės, užtikrinančios fantastišką garsą bei C tipo USB sąsaja, skirta greitam įkrovimui (100 proc. vos per 1.5 val.).

Dabar šias belaides ausines galima įsigyti vos už 47,27 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„Baseus D02 Pro“ belaidės ausinės

Jei ieškomas puikus nešiojamas variantas, „Baseus D02 Pro“ yra neabejotinai vienas iš geriausių „AliExpress“ pasirinkimų. Maža kaina, aptaki estetika, puiki konstrukcijos kokybė ir kokybiškas garsas bei sulankstoma forma leidžia patirti puikią ir patogią garso patirtį už nedidelę kainą, kad ir kur eitumėte.

Ausinės turi aktyvų triukšmo slopinimą, mikrofoną, C tipo USB įkrovimo sąsają ir yra atsparios vandeniui. Dabar šias belaides ausines galima įsigyti vos už 25,63 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„GOLD BLUETOOTH 4.0“ belaidės ausinės

Garso kokybė tikrai nėra prasta, tačiau pats produktas yra plastikinis, vizualiai atrodo pigus, tačiau gražiai išbaigtas. Sulankstomas dizainas leidžia vartotojui ausines nešiotis visur be vargo. Puikiai tinka vaikams arba tiems, kuriems kokybė yra mažiau svarbi, tad jei ieškote geros dovanos mažiesiems – tai geras ir pigus pasirinkimas.

Šios madingos ausinės yra 4 skirtingų spalvų variantų. Palaikomas „Bluetooth“ ryšys, kad būtų prisijungiama prie įrenginio, tad tai pašalina laidų naudojimo bėdas. Pažangus „Bluetooth“ lustas užtikrina nepriekaištingą muziką, nepakenkiant kokybei.

Aptariamos kiniškos ausinės prisijungia prie beveik visų „Bluetooth“ palaikančių išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir garso įrenginių. Naudojamas CSR lustas užtikrina CVC6.0 aido panaikinimą, kas yra labai naudingas triukšmo slopinimui skambučių metu. Sudėtinė diafragma, pažangus garsiakalbis ir skaitmeninio signalo apdorojimo technologija suteikia nuostabią muzikinę patirtį. Ausų pagalvėlės yra kruopščiai suprojektuotos taip, kad klausytojui suteiktų maksimalų komfortą.

Dabar šias belaides ausines galima įsigyti vos už 14,93 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„ONEDIO A10“ belaidės ausinės

Ausinėse yra aktyviosios triukšmo slopinimo technologijos hibridas. Įrenginyje yra įmontuoti žemieji dažniai, o ausiai pritaikytas dizainas padeda izoliuoti tam tikrą aplinkos triukšmą. Vidutinis ir aukštas dažniai skamba kokybiškai, o žemas dažnis išlieka pakankamai geras, kad būtų galima mėgautis dainomis. Šios ausinės yra skirtos ilgai klausytis muzikos su gera kokybe.

„Bluetooth“ ryšys padeda įveikti laidų įsipainiojimą ir palengviną keliavimą. Pažangi triukšmo slopinimo technologija pašalina beveik visus įmanomus skleidžiamus garsus. Įkraunama baterija išsilaiko apie 20 valandų, net kai ausinės intensyviai naudojamos. Garsumo mygtukas ir įjungimo mygtukas naudojami norint atlikti pagrindines funkcijas klausantis muzikos.

Į šias ausines verta investuoti dėl pažangios kokybės mikrofono, itin lengvo korpuso bei papildomų funkcijų. Perkant pasirinkimo spalva yra tik viena – juoda. Elegantiškas laisvų rankų įrangos dizainas puikiai tinka beveik kiekvienam vartotojo stiliui, o papildoma duomenų bazė užtikrina nenutrūkstamą muzikinį potyrį net tada, kai telefonas išsikrauna.

Dabar šias belaides ausines galima įsigyti vos už 54,73 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas