„iFixit“ įvertino naujausius „Fairphone“ belaidžius ausinukus: lengviausiai taisomi ausinukai rinkoje, lenkia net ir „Samsung“ sukurtus produktus

Lukas Snarskis

2024-04-15, 10:55 (atnaujinta 2024-04-15, 23:21)

0 komentarų

Dar šiemet „Fairphone“ ketina žengti į 23 naujas rinkas. Tarp pagrindinių šalių yra įvardijamos Austrija, Šveicarija, o taip pat ir Jungtinė Karalystė. Teigiama, kad bendrovės produktus bus galima įsigyti tiek iš pačio gamintojo, tiek ir iš platintojų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„iFixit“ įvertino naujausius „Fairphone“ belaidžius ausinukus: lengviausiai taisomi ausinukai rinkoje, lenkia net ir „Samsung“ sukurtus produktus

Patvarius įrenginius gaminanti bendrovė jau anksčiau buvo pristačius belaidžius ausinukus, o dabar debiutuoja ir antrasis modelis. Naujasis „Fairbuds“ produktas pasižymi bendrovei būdingu moduliniu dizainu, kuriame daugiausia dėmesio skiriama lengvam taisymui.

„Fairphone“ siūlys pakaitines ausinių baterijas bei daugelį kitų šio produkto dalių. Vartotojai gali lengvai pakeisti pagrindines „Fairbuds“ ausinių dalis dėl jų modulinės konstrukcijos ir jiems prireiks tik kryžminio atsuktuvo. Šiuos belaidžius ausinukus neseniai išardė ir įvertino „iFixit“ ekspertai.

Įvairių įrenginių tvarkymo specialistai patvirtino tai, ką sako pats gamintojas – šį produktą yra labai lengva taisyti. Tiesa, „iFixit“ pažymi, jog tam reikia tam tikrų pagrindinių žinių, nes tam tikri komponentai čia ir ten yra šiek tiek priklijuoti.

„iFixit“ mano, kad tai susiję su vandeniui atsparia konstrukcija. Pažymima, jog ardymo procese galima pasiekti kiekvieną keičiamą mažų ausinių komponentą, o tai ypač lengva padaryti įkrovimo korpuso atveju, kurį iš esmės laiko varžtai.

Todėl dėkliuko baterijos pakeitimas yra kelių minučių klausimas, nereikalaujantis jokių smulkiosios motorikos įgūdžių. Kita vertus, pačioms ausinėms taisyti reikia šiek tiek daugiau sumanumo, nes teks nuimti sandariklį ir darbus atlikti itin nedidelėje erdvėje. Tačiau tada bateriją galima tiesiog išstumti.

„iFixit“ taip pat pagiria gamintoją už tai, kad „Fairphone“ savo svetainėje parduoda atsargines dalis. Vienas nedidelis kritikos punktas yra tas, kad vieną konkretų įkrovimo dėklo komponentą galima įsigyti tik kaip didesnio paketo dalį.

Ekspertai naujosioms „Fairbuds“ belaidėms ausinėms skyrė patį aukščiausią balą – dešimt iš dešimties. Verta pažymėti ir tai, jog „Samsung Galaxy Buds Live“ analogiškame vertinime surinko tik aštuonis balus. Pirkėjams naujieji „Fairphone“ ausinukai bus prieinami juodos ir baltos spalvų, o kaina sieks 149 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas