Naujausi JBL belaidžiai ausinukai leis pamiršti apie išmanųjį telefoną: pristatyti trys „JBL Live 3“ serijos modeliai, sužinokite, kuo jie nustebins pirkėjus

Lukas Snarskis

2024-01-11, 07:46

0 komentarų

Las Vegase vykstančios CES 2024 parodos metu buvo pristatyti naujausi JBL sukurti belaidžiai ausinukai. Naujieji „JBL Live 3“ bus siūlomi trijų skirtingų dizainų, tačiau juos visus vienija viena labai svarbi nauja funkcija – išmanusis įkrovimo dėklas, kuris palengvins jūsų naudojimąsi šiais ausinukais.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujausi JBL belaidžiai ausinukai leis pamiršti apie išmanųjį telefoną: pristatyti trys „JBL Live 3“ serijos modeliai, sužinokite, kuo jie nustebins pirkėjus

„JBL Live 3“ belaidžiai ausinukai atkeliauja su įkrovimo dėžute, kuri turi nedidelį ekraną. Pirmą kartą tokį dėklą JBL pasiūlė su „Tour Pro 2“ modeliu, o dabar jis bus siūlomas ir su naujausiais belaidžiais ausinukais. Nesunku nuspėti, jog tai leis greičiau pasiekti daugelį suteikiamų funkcijų.

Naujieji JBL ausinukai turi tris skirtingus variantus – Tai „Buds“, „Beam“ ir „Flex“. „JBL Live Buds 3“ modelis labiausiai primena standartinius belaidžius ausinukus, „Live Beam 3“ yra labai panašūs į „Apple AirPods Pro“, o „JBL Live Flex 3“ turėtų kelti asociacijų su įprastu „AirPods“ modeliu.

Visi trys „JBL Live 3“ serijos modeliai turi „JBL True Adaptive Noise Cancelling“ triukšmo slopinimo galimybę, palaiko „Bluetooth 5.3“, o taip pat ir „LE Audio“, JBL Spatial Sound“ bei „LDAC Hi-Res Audio“ suderinamiems telefonams, kelių taškų ryšį, belaidį įkrovimą ir šešis išorinius mikrofonus, kurie užtikrina triukšmo slopinimą ir, žinoma, gelbėja skambučių metu.

Nors techniškai jie yra labai panašūs, tačiau tikrai ne identiški. Pranešama, jog „JBL Live Buds 3“ ir „Live Beam 3“ modeliai turi IP55 atsparumo sertifikatą, kuomet „Flex“ variantas pasiūlys tik IP54. Pirmieji du modeliai taip pat turi 10 mm dinaminius garsiakalbius, o „JBL Live Flex 3“ naudos 12 mm draiverius.

Pranešama, jog „JBL Live Buds 3“ pasiūlys iki 40 valandų, „Live Beam 3“ – 48, o „Live Flex 3“ variantas iki 50 valandų naudojimosi. Žinoma, šie skaičiai pateikiami jau įskaičiavus galimus įkrovimus su ausinukų dėkliuku.

Visi trys belaidžių ausinukų modeliai bus prieinami jau nuo vasario mėnesio. Visi trys „JBL Live 3“ serijos modeliai kainuos maždaug 182 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas