Netrukus debiutuos „Nothing Ear 2“ belaidžiai ausinukai: paaiškėjo, kada įvyks oficialus naujienos pristatymas

Lukas Snarskis

2023-03-07, 07:20

0 komentarų

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Nothing“ kuriamas belaides ausines. Buvusio „OnePlus“ įkūrėjo Carl Pei kompanija jau yra pristačiusi „Nothing Ear 1“, o dabar ruošiasi ir „Ear 2“ modelio pristatymui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Netrukus debiutuos „Nothing Ear 2“ belaidžiai ausinukai: paaiškėjo, kada įvyks oficialus naujienos pristatymas

„Nothing“ atstovai pagaliau oficialiai patvirtino, jog kovo 22 dieną bus pristatyti naujieji „Nothing Ear 2“ belaidžiai ausinukai. Pristatymo pradžia – 17:00 val. Lietuvos laiku. Pristatymo paveiksliuke galima matyti vabalą, kuris už kadro stumia naujųjų ausinukų dėkliuką, tačiau jokios informacijos apie patį produktą nebuvo atskleista.

Kiek anksčiau, socialiniame tinkle „Twitter“ buvo pasidalintas pirmasis reklaminis pranešimas su vabalo nuotrauka, o aprašyme teigiama, jog jis pakeis boružėlę. Nesunku suprasti, jog „Nothing“ kalba būtent apie „Ear 1“ belaidžius ausinukus, kurie turi juodos, baltos ir raudonos spalvos dizainą. Būtent „Nothing Ear 2“ ir pakeis pernai pristatytą produktą.

Deja, tačiau kol kas nėra žinomos jokios „Nothing Ear 2“ belaidžių ausinukų savybės. Kaip jau minėjome, oficialus jų pristatymas įvyks jau kovo 22 dieną, 17:00 val. Lietuvos laiku. Kaip ir įprasta, visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas