„OnePlus“ ketina pristatyti naujus belaidžius ausinukus: žadama, jog netrukus pasirodantys „Buds 3“ ausinukai pasiūlys fantastišką garso kokybę

Lukas Snarskis

2024-01-01, 11:31

0 komentarų

„OnePlus“ atstovai oficialiai pristatė naująjį „OnePlus 12“, kuris debiutavo Kinijos rinkoje. Kaip žinia, Europos rinkai skirto varianto pristatymas turėtų įvykti sausio mėnesį. Tačiau bendrovė ruošiasi ir dar vieno įrenginio pristatymui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„OnePlus“ ketina pristatyti naujus belaidžius ausinukus: žadama, jog netrukus pasirodantys „Buds 3“ ausinukai pasiūlys fantastišką garso kokybę

Kinijos kompanija ruošiasi ir „OnePlus 12R“ išmaniojo telefono pristatymui, kuris turėtų įvykti jau sausio 23 dieną. Jau yra žinoma, jog šis įrenginys Kinijoje bus parduodamas kaip „OnePlus Ace 3“, o pastarojo pristatymas įvyks gerokai anksčiau.

„OnePlus“ atstovai patvirtino, jog naujasis „OnePlus Ace 3“ bus pristatytas jau sausio 4 dieną, o ši spaudos konferencija bus surengta Kinijoje. Šio renginio metu turėtų būti pristatyti ir nauji belaidžiai ausinukai – tai „OnePlus Buds 3“.

Jau žinoma, jog naujieji „OnePlus“ belaidžiai ausinukai bus kone identiško dizaino kaip ir anksčiau pristatyti „OnePlus Buds 2 Pro“. Teigiama, kad dėl dvigubų garsiakalbių naujieji ausinukai užtikrins pavyzdinę garso kokybę. „OnePlus“ netgi pasidalino grafiku, kuriame teigiama, kad „Buds 3“ penkiais pagrindiniais aspektais bus daug geresni už neįvardytą konkurentą.

Skelbiama, jog naujieji „OnePlus Buds 3“ sulauks atnaujintos triukšmo slopinimo funkcijos, užtikrinančios geresnę garso ir skambučių kokybę. Kaip jau minėjome, šių belaidžių ausinukų dizainas bus kone identiškas „Buds 2 Pro“ modeliui. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma jokių kitų techninių „Buds 3“ varianto savybių.

Nepaisant to, „OnePlus“ džiaugiasi puikia garso kokybe. Kinijos kompanijos atstovai pasidalino iliustracija, kuria vaizduojama, jog šie belaidžiai ausinukai gavo 4,7 balo (iš 5 galimų) įvertinimą už žemus dažnius, 4,8 balo už garso švarumą, tembrą ir vokalą, o 4,6 balo skirta už erdvinį garsą. Žinoma, reikėtų nepamiršti, kad testavimai ir vertinimas buvo atliktas „OnePlus“ laboratorijose, todėl tai iš esmės nepasako nieko apie būsimo produkto kokybę.

Kaip jau minėjome, šie belaidžiai ausinukai bus pristatyti jau sausio 4 dieną, o tuomet ir paaiškės detalios „OnePlus Buds 3“ specifikacijos, kaina bei informacija apie šio produkto prieinamumą Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas