„OnePlus“ pristatė nė 20 eurų nekainuojančius ausinukus: naujasis „Buds V“ pasiūlys puikų baterijos tarnavimo laiką ir „Bluetooth 5.3“ ryšio technologiją

Lukas Snarskis

2024-03-25, 08:00

0 komentarų

Šių metų pradžioje „OnePlus“ surengė spaudos konferenciją, kur debiutavo naujasis „OnePlus Ace 3“ išmanusis telefonas. Kartu su šiuo įrenginiu buvo pristatyti ir nauji belaidžiai ausinukai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„OnePlus“ pristatė nė 20 eurų nekainuojančius ausinukus: naujasis „Buds V“ pasiūlys puikų baterijos tarnavimo laiką ir „Bluetooth 5.3“ ryšio technologiją

„OnePlus“ atstovai surengtos spaudos konferencijos metu oficialiai pristatė ir „OnePlus Buds 3“, kurie aprūpinti dviejų garsiakalbių konstrukcija, aktyviu triukšmo slopinimu ir itin lengvu korpusu. Dabar bendrovė siūlo ir dar vieną naują ausinukų modelį.

Kinijos bendrovė oficialiai pristatė naujuosius „OnePlus Buds V“ belaidžius ausinukus. Jeigu „Buds 3“ variantas yra priskiriamas aukštos klasės įrenginiams, tai naujasis „Buds V“ variantas skirtas tiems, kurie ieško nebrangaus produkto.

Belaidžiai ausinukai aprūpinti 12,4 mm titanu dengtais garsiakalbiais, „OnePlus“ jums pasiūlys ir tris skirtingus garso režimus – tai gilių bosų, subalansuotą bei su išryškintais dažniais. Šių garso nustatymų tikslas - užtikrinti individualų klausymąsi. Taip pat yra galimybė sukurti asmeninį ekvalaizerį naudojant „HeyMelody“ programėlę.

„OnePlus Buds V“ aprūpinti „Bluetooth 5.3“ ryšio technologija. Kompanijos atstovų teigimu, vėlavimo trukmė šiuose ausinukuose siekia tik 94 ms. Nors gamintojas ir neatskleidžia baterijos talpos, tačiau skelbia, kad su įkrovimo dėžute jūs gausite iki 38 valandų naudojimosi.

Belaidžiai ausinukai turi baterijos, kurios leis mėgautis muzika iki aštuonių valandų. Ir nors „Buds V“ modelis neturi greito įkrovimo funkcijos, tačiau įkrovus ausinukams skirtą dėžutę vos valandą – jūs muzika mėgautis galėsite penkias.

Naujieji „OnePlus Buds V“ taip pat aprūpinti IP55 atsparumo dulkėms ir vandeniui sertifikatu, jutikliu valdymu, skambučių triukšmo slopinimo galimybe. Belaidžiai ausinukai bus parduodami mėlynos, baltos ir juodos spalvų. Skelbiama, kad šio produkto kaina sieks maždaug 18,5 eurų. Tiesa, bent jau kol kas šie belaidžiai ausinukai yra prieinami tik Kinijos rinkoje. Ar jie pasirodys ir Europoje – nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas