„Poco” išleis nebrangias belaides ausines: gamintojas prašo išrinkti pavadinimą

GSMarena

2020-05-19, 10:15 (atnaujinta 2021-05-08, 14:33)

0 komentarų
„Poco” išleis nebrangias belaides ausines: gamintojas prašo išrinkti pavadinimą

„Xiaomi” dukterinė kompanija „Poco” jau pirmuoju savo produktu - „Pocophone F1” telefonu - pademonstravo turinti netradicinį požiūrį į verslą. Išmanusis siūlė geriausias specifikacijas už 3 kartus mažesnę nei flagmanų kainą, sutaupęs korpuso ir tam tikrų smulkmenų sąskaita. Tačiau bendrovė nestabdo - „Poco” ruošiasi gaminti kur daugiau produktų nei tik telefonus.

„Poco India” direktorius neseniai „Twitter” tinkle neseniai surengė balsavimą, kuriuo siekė išsiaiškinti, kokio išmaniojo aksesuaro norėtų fanai. Apklausą be konkurencijos laimėjo visiškai belaidės ausinės, tačiau kompanijos Indijos padalinio vadovui to nepakako - jis surengė dar vieną balsavimą, kuriame kvietė išrinkti šio produkto pavadinimą. Gerbėjams yra siūloma rinktis iš „Poco Move Buds”, „Poco Klip Buds”, „Poco Pop Buds” ir „Poco Funkz” pavadinimų.

Tokia strategija elektronikos rinkoje yra visiškai nauja. Kita vertus, tokio žingsnio „Poco” greičiausiai yra priversta imtis dėl kitos priežasties. Pastaruoju metu „Poco” nekuria nuosavų produktų, o tiesiog siekia išnaudoti pirmuoju telefonu užsitarnautą kainos/kokybės santykio nugalėtojo titulą, elementariai pardavinėdama savo logotipu paženklintus „Xiaomi” telefonus - naujasis „Poco F2 Pro” tėra pervadintas „Redmi K30 Pro”, o anksčiau išleistas „Poco X2” - „Redmi K30”. Naujosios „Poco” ausinės taip pat nebus originalus produktas - kompanija tiesiog perleis jau pristatytas „Xiaomi Mi Air Dots 2 SE”. Taigi, pavadinimo rinkimas galbūt padės vartotojams užmiršti naująją „Poco” strategiją ir padidins susidomėjimą naujuoju aksesuaru.

Šiuo metu apklausoje pirmauja „Poco Pop Buds” pavadinimas, kurį geriausiu laiko beveik 40% (8500) balsavusiųjų. Nuo jo nedaug atsilieka „Poco Funkz” ir „Poco Move Buds”. Apklausa baigiasi šiandien.

„Mi Air Dots 2 SE” buvo pristatytos prieš kelias dienas ir neslepia ambicijų tapti geriausiu pasiūlymu konkurencingoje ir vis augančioje visiškai belaidžių ausinių rinkoje. Produktas pasižymu Bluetooth 5.0 ryšiu ir AAC bei LHDC kodekais, vienu įkrovimu gali groti 5h (bateriją turintis dėklas prideda dar 20h). Muzikos grojimas patogiai valdomas ant ausinių esančiomis liečiamosiomis aikštelėmis, taip pat ausinukai gali aptikti, kad juos išsiėmėte iš ausies, ir sustabdyti grojimą. Numatoma prekybos kaina Kinijoje siekia 22 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas