Pristatyti naujieji „Boult Z40 Ultra“ belaidžiai ausinukai: aukščiausios klasės dizainas, triukšmo slopinimo galimybė ir itin žema kaina

Arnas Balčiūnas

2024-02-15, 15:01

0 komentarų

Nuolat tobulėjančioje garso technologijų srityje belaidės ausinės tapo permaininga inovacija, iš naujo apibrėžiančia mūsų garso pojūčius ir supratimą. Įvairiausius garso produktus kuria daugelis bendrovių, o vartotojui surasti geriausią pasirinkimą kartais tampa tikru iššūkiu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatyti naujieji „Boult Z40 Ultra“ belaidžiai ausinukai: aukščiausios klasės dizainas, triukšmo slopinimo galimybė ir itin žema kaina

Indijos elektronikos gamintojas „Boult“ pristatė naujus belaidžius ausinukus. Naujieji „Boult Z40 Ultra“ pasiūlys ne tik stilingą dizainą ir puikų funkcionalumą, tačiau ir šią naujieną pardavinės už itin patrauklią kainą.

Visų pirma, naujieji „Boult“ belaidžiai ausinukai pasižymi aukštos klasės dizainu su metaliniu rėmeliu bei IPX-5 sertifikatu, kas pravers tiems, kurie dažnai sportuoja. „Z40 Ultra“ taip pat pasiūlys ir 32 dB triukšmo slopinimo galimybę, kas turėtų puikiai susitvarkyti su aplinkos triukšmu.

„Boult Z40 Ultra“ belaidžiai ausinukai aprūpinti 10 mm garsiakalbiais, kurie naudoja „BoomX“ technologiją ir žada aukštos kokybės žemuosius dažnius. Be to, gamintojas taip pat žada 3 ekvalaizerio režimus - tai „Hifi“, „Bass“ ir „Rock“, kuriuos galite pasirinkti ir pagerinti savo klausymo patirtį.

Belaidžiai ausinukai taip pat naudoja keturių mikrofonų ENC technologiją, kuri užtikrina, kad skambinant jūsų balsas būtų aiškus ir be triukšmo. „Boult“ čia panaudojo ir „Sonic Core Dynamic“ lustą, kuris padeda tiksliai panaikinti triukšmą, aiškiai ir be triukšmo priimti garsą ir užtikrinti geresnę muzikos patirtį.

Skelbiama, jog „Z40 Ultra“ palaiko „Bluetooth 5.3“ belaidžio ryšio technologija, kas užtikrins sklandžią sąsają su jūsų išmaniuoju telefonu. Abu ausinukai taip pat aprūpinti jutikliniais valdikliais, kurie leis atlikti reikiamus veiksmus. Gamintojas žada ir įspūdingą 100 valandų grojimą, kas, veikiausiai, yra skaičiuojama su įkrovimo dėžute.

Pranešama, jog šie belaidžiai ausinukai kainuos maždaug 22 eurus, tačiau ar jie bus prieinami ir europiečiams – kol kas nepranešama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas