„Sony“ pristatė naujus belaidžius ausinukus, pademonstruota ir nauja „WH-1000XM5“ spalvinė versija

„Sony“ pristatė naujas į ausį įstatomas belaides ausines su triukšmo slopinimo funkcija „WF-C700N“. Šios kompaktiškos ausinės suteikia visišką naudojimosi laisvę, yra patogios dėvėti ilgą laiką ir siūlo nepriekaištingą garso kokybę su triukšmo slopinimu.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Sony“ pristatė naujus belaidžius ausinukus, pademonstruota ir nauja „WH-1000XM5“ spalvinė versija

Naujosios „WF-C700N“ sukurtos atsižvelgiant į patogaus naudojimo poreikį nepriklausomai nuo ausies dydžio. Tam „Sony“ pasitelkė duomenis apie žmogaus ausies formą, kuriuos ji renka nuo 1982 m., kai pristatė pirmąsias savo į ausis įstatomas ausines. Nedidelis „WF-C700N“ korpusas idealiai atitinka vidinės ausies formą, o ergonomiška ausinių konstrukcija užtikrina patikimą ausinių dėvėjimą ilgą laiką.

Cilindro formos ausinių dėklas yra kompaktiškas ir lengvai telpa į kišenę ar rankinėje, todėl jį paprasta nešiotis kartu su savimi. Dėklo paviršiaus tekstūra kuria stilingo, kokybiško aksesuaro įspūdį. Ausinės „WF-C700N“ gali būti juodos, baltos, levandų ir šalavijo žalios spalvų.

„WF-C700N“ gali veikti dviem režimais – su aplinkos triukšmo slopinimu ir įjungus „Ambient Sound Mode“, padedančiu geriau girdėti aplinkinius garsus. Šiuos nustatymus galima suasmeninti pagal individualius poreikius naudojantis „Sony | Headphones Connect“ programėle.

Funkcija „Adaptive Sound Control“ padeda pritaikyti garso nustatymus atsižvelgiant į supančią aplinką. Ji atpažįsta dažniausiai lankomas vietas, pavyzdžiui, darbą, sporto salę ar pamėgtą kavinę ir parenka atitinkamus nustatymus. Aktyvavus „Focus on Chat“ funkciją, galima aiškiai girdėti priešais esantį pašnekovą.

„WF-C700N“ naudoja DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) algoritmą, kuris pagerina garso kokybę. Tuo metu ausinėse naudojami 5 mm skersmens garsiakalbiai užtikrina pakankamai galios žemiems dažniams ir aiškioms vokalinėms partijoms atkurti. Programėlėje „Sony | Headphones Connect“ taip pat galima valdyti ekvalaizerį ir pritaikyti muzikos skambesį individualiam skoniui.

Ausinių „WF-C700N“ baterijos darbo laikas siekia iki 15 val., jos turi IPX4 standartą ir yra atsparios vandeniui, taip pat yra aprūpintos išmaniomis funkcijomis. Pavyzdžiui, šias ausines per „Multipoint“ sąsają galima susieti su dviem „Bluetooth“ įrenginiais tuo pačiu metu. Suskambus telefonui, jos automatiškai prie jo prisijungia ir taip galima iš karto atsiliepti į skambutį.

„WF-C700N“ naudoja „Wind Noise Reduction Structure“ konstrukciją, kuri mažina vėjo triukšmą ir aiškiau fiksuoja balsą taip pagerinant skambučių kokybę net ir vėjuotoje aplinkoje.

Naujos spalvos „WH-1000XM5“ ausinės

Tuo pačiu metu debiutuoja ir naujas tamsiai mėlynos spalvos „Sony“ ausinių modelis „WH-1000XM5“, kuris buvo pirmą kartą pristatytas 2022 m. Šios ausinės jau spėjo sulaukti įvertinimo už vieną geriausių rinkoje triukšmo slopinimo funkcijų ir aukštą garso kokybę.

Ir „WF-C700N“, ir „WH-1000XM5“ sukurtos atsižvelgiant į tvarumo aspektus. Jų pakuotėse nenaudojamas plastikas taip prisidedant prie „Sony“ įsipareigojimo mažinti poveikį aplinkai.

Kaina ir pasirodymo data

„Sony“ ausinės „WF-C700N“ prekyboje pasirodys nuo 2023 m. balandžio mėn., jų rekomenduojama pardavimo kaina siekia apie 120 eurų.

„Sony“ ausinės „WH-1000XM5“ naujos „Midnight Blue“ spalvos prekyboje pasirodys nuo 2023 m. balandžio mėn., jų rekomenduojama pardavimo kaina sieks apie 420 eurų.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas