Svarbiausios išmaniųjų belaidžių ausinių savybės: į ką atkreipti dėmesį jas renkantis?

Partnerio turinys

2023-05-11, 09:00

0 komentarų

Šiandienė technologijų rinka siūlo itin platų belaidžių ausinių pasirinkimą, todėl išsirinkti tas vieninteles, kurios nustebins ne tik aukšta garso kokybe, bet ir stiliumi – nelengva užduotis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Svarbiausios išmaniųjų belaidžių ausinių savybės: į ką atkreipti dėmesį jas renkantis?

Norint džiaugtis kokybiška klausymosi patirtimi, reikia įvertinti svarbiausius garso, dizaino ir kitus technologinius parametrus.

„Pasaulinė išmaniųjų ausinių rinka yra labai konkurencinga, todėl šių įrenginių gamintojai turi gebėti kurti inovatyvius sprendimus. Vadovaujantis šia mintimi neseniai pristatytos ir naujosios „Huawei“ išmaniosios ausinės „FreeBuds 5“. Iki šiol moderniausios serijos ausinės futuristinį dizainą sujungia su išskirtinėmis garso savybėmis, todėl vartotojai gali mėgautis pažangiausių technologijų galimybėmis“, – teigia Urtė Eidžiūnaitė, „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje.

Modernios ausinės, kurios perteikia subtiliausias natas

Šiuolaikiškos išmaniosios ausinės turėtų pasižymėti aukšta garso kokybe. Būtent todėl „FreeBuds 5“ išmaniosiose ausinėse integruoti modernūs garsiakalbiai, skirti perteikti žemus ir aukštus dažnius.

„Naujausios „Huawei“ ausinės pasižymi galingomis akustinėmis savybėmis dėl novatoriškai integruoto atskiro garsiakalbio, baterijos modulio ir valdymo plokštės architektūros. Dėl to išskirtinę klausymosį patirtį užtikrina dvigubos magnetinės grandinės dinaminis garsiakalbis, kuris veikia kartu su aerodinaminio garso slėgio padidinimo technologija. Dėl šių sprendimų vartotojai gali mėgautis sklandžiai perteikiamais aukštaisiais ir žemaisiais dažniais, kurių atsakas prasideda nuo 16Hz“, – pažymi U. Eidžiūnaitė.

„FreeBuds 5“ belaidės ausinės taip pat išsiskiria plačia adaptyviojo ekvalaizerio (EQ) diapozono kaita: garsas nuo 100 Hz iki 2000 Hz gali pakisti vos per 2 sekundžių laikotarpį. Šie ir kiti technologiniai laimėjimai neliko nepastebėti – išmaniosios ausinės įvertintos aukščiausius garso standartus žyminčiu „Hi-Res“ sertifikatu.

Funkcionalus ir stilingas dizainas

Šiuolaikinių įrenginių dizainas yra ypač svarbi įrenginių savybė, todėl dairantis belaidžių ausinių verta išsirinkti tokį modelį, kuris visada leistų atrodyti nepriekaištingai.

„Naująsias išmaniąsias ausines „FreeBuds 5“ galite rinktis iš trijų stilingų spalvų: keraminės baltos, šerkšno sidabrinės ir koralinės oranžinės. Kuriant „FreeBuds 5“ gamintojai vadovavosi mintimi, jog dizainas turi būti ir praktiškas, ir patrauklus. Todėl solidžias ausinių spalvas papildo funkcionali ausinių forma, užtikrinanti patogumą. Stilingumo įspūdį sustiprina dailus įkrovimo dėklas su žėrinčiu matiniu korpusu“, – sako U. Eidžiūnaitė.

Baterija, kuri nenuvilia

Nesvarbu, ar važiuojate į darbą, sportuojate, mėgaujatės muzika vaikščiojant parke – baterijos veikimo laikas yra veiksnys, į kurį būtina atsižvelgti.

„Idealiu atveju prieš išeinant į lauką turėtumėme įvertinti, ar būtiniausi įrenginiai yra pakankamai įkrauti ir padės mums įveikti kasdienes užduotis. Visgi spartus gyvenimo tempas priverčia užsimiršti, o nebeveikiantys įrenginiai sukuria diskomfortą. Dėl šios priežasties „FreeBuds 5“ belaidės ausinės pasižymi patobulinta baterija. Išjungus ausinių triukšmo slopinimo funkciją, su įkrovimo dėklu išmaniosios ausinės palaiko 30 valandų muzikos atkūrimą. Tačiau jei vartotojai ausinių įkrovimu pasirūpinti užmiršo – efektyvus greitasis įkrovimas užtikrina, jog vos po 5 minučių krovimo ausinės veiks net 2 valandas“, – dalinasi U. Eidžiūnaitė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas