Vienas geriausių NBA krepšininkų užfiksuotas su dar nepristatytu „Beats“ produktu. Ar tai gudrus „Apple“ planas ar atsitiktinumas?

Arnas Balčiūnas

2024-04-23, 10:55

0 komentarų

Technologijų milžinė „Apple“ gamina ne tik savo vardo produktus, tačiau valdo ir prekinį ženklą „Beats“. Šis pavadinimas puikiai žinomas daugeliui, o to priežastis – kokybiškos ausinės ar ausinukai. Ir panašu, kad netrukus sulauksime dar vieno naujo modelio.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Vienas geriausių NBA krepšininkų užfiksuotas su dar nepristatytu „Beats“ produktu. Ar tai gudrus „Apple“ planas ar atsitiktinumas?

„Apple“ ruošiasi pristatytai naują „Beats Pill“ belaidę kolonėlę, o ji neseniai buvo pastebėta ir gyvai. Asmuo, kuris buvo pastebėtas su šiuo, dar neišleistu, produktu – keturis NBA čempionų žiedus ir MVP trofėjus turintis LeBronas Jamesas.

Sunku būtų patikėti, jog dar neišleistas „Beats“ prekiniu ženklu pažymėtas įrenginys jo rankose atsidūrė atsitiktinai ar vidinių testavimu tikslais. Spėjama, kad tokiu būdu „Apple“ siekia reklamuoti savo dar nepristatytą naujieną. Tai leidžia daryti išvadą, jog L.Jameso rankose ji atsidūrė neatsitiktinai.

Bet kokiu atveju, daug žmonių, susipažinusių su „Beats“ produktais, atrodo įsitikinę, kad tai, ką L.Jamesas naudoja aukščiau pateiktoje nuotraukoje, yra ilgai lauktas 2015 metais išleistos „Pill+“ kolonėlės atnaujinimas.

Taip yra daugiausia dėl to, kad „Pill+“ ir „OG Pill“ niekada neturėjo patogaus nešiojimo laido, bet ir dėl to, kad legendinis sportininkas, kurio rinkos vertė viršija 1 mlrd. dolerių, niekaip negalėtų naudoti, ypač viešai ir ypač prieš svarbias varžybas, archajiško įtaiso, kurio gamyba nutraukta daugiau nei prieš dvejus metus.

Žinoma, apie šį numanomą naujos kartos „Bluetooth“ garsiakalbį, remdamiesi pateikta nuotrauka, negalime daug ką pasakyti. Dizaino prasme ji nelabai kuo skiriasi nuo ankstesnių modelių.

Atsižvelgiant į tai, kiek senos yra pirmosios kartos „Beats Pill“ ir „Pill Plus“, bet koks 2024 metų tęsinys garantuotai atneš didžiulių patobulinimų, pradedant jungiamumu ir baigiant bendru garso našumu bei baterijos veikimo trukme.

Kaip bebūtų, „Apple“ atstovai nėra paskelbę jokios oficialios informacijos, todėl belieka tik laukti, kol tokios naujienos pasirodys viešoje erdvėje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas