„Vivo“ prisatė „TWS 4“ serijos belaidžius ausinukus: pademonstruoti du nauji modeliai, o pigiausias variantas kainuos nuo 65 eurų

Lukas Snarskis

2024-03-27, 09:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ jau yra pristačiusi ne vieną sulenkiamą išmanųjį telefoną, o internete jau kuris laikas kalbama apie „X Fold3“ serijos įrenginius. Kaip ir buvo tikėtasi, neseniai įvyko ir oficialus pristatymas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Vivo“ prisatė „TWS 4“ serijos belaidžius ausinukus: pademonstruoti du nauji modeliai, o pigiausias variantas kainuos nuo 65 eurų

„Vivo“ atstovai surengė spaudos konferenciją, kurios metu pristatė gausybę naujų produktų. Tarp jų ir naujieji „Vivo X Fold3“ serijos sulenkiami išmanieji telefonai, apie kuriuos skaityti galite paspaudę čia. Tačiau tai nebuvo vienintelė bendrovės naujiena.

Specialaus renginio metu buvo pristatyti ir nauji belaidžiai ausinukai. Kaip ir buvo tikėtasi, „Vivo“ oficialiai pristatė ir naujuosius „Vivo TWS 4“, kurie bus siūlomi dviejų skirtingų versijų. Standartinis modelis turės LDAC ir aptX palaikymą, o „Hi-Fi“ variantas pasiūlys „aptX Lossless“ palaikymą.

Abu „Vivo TWS 4“ belaidžių ausinukų modeliai aprūpinti 12,2 mm garsiakalbiais, aktyvia triukšmo slopinimo (ANC) galimybe iki 55 dB. Įrenginiai taip pat turės ir specialias akustines membranas, pagamintas iš keraminės volframo medžiagos.

Sklandžia ausinukų sąsają su jūsų įrenginiu užtikrins „Bluetooth 5.4“ ryšio technologija. Nors tikslios „TWS 4“ baterijos talpos gamintojas ir neatskleidė, tačiau paminėjo, jog vienu įkrovimu bus galima klausytis muzikos iki 11 valandų. Įskaitant ir įkrovimo dėžutės bateriją – iki 45 valandų.

Naujieji „Vivo“ ausinukai bus siūlomi mėlynos ir baltos spalvų, o standartinio modelio kaina sieks 51 eurą. Norintys įsigyti „Vivo TWS 4 Hi-Fi“ variantą turės susimokėti maždaug 65 eurus. Tiesa, nuo balandžio 3 dienos šie belaidžiai ausinukai bus prieinami tik Kinijos rinkoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas