Automobilio priedai, kurie pravers kiekvienam vairuotojui: keturi produktai su nuolaidomis, kurie gali išgelbėti jūsų dieną bei pravers daugelyje kasdienių situacijų

Partnerio turinys

2023-11-25, 16:45

1 komentaras

Lapkritis – didžiausių metų išpardavimų mėnuo. Dar visai neseniai praūžė Vienišių dienos išpardavimų maratonas, o jau kuris laikas tęsiasi ir Juodojo penktadienio maratonas, kuris tęsis kone iki šio mėnesio pabaigos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Automobilio priedai, kurie pravers kiekvienam vairuotojui: keturi produktai su nuolaidomis, kurie gali išgelbėti jūsų dieną bei pravers daugelyje kasdienių situacijų

Daugelis mūsų turi nuosavą automobilį, o kai kurie ir keletą jų. Niekam ne paslaptis, jog jų komplektacijos ne visuomet būna pačios geriausios, todėl dažnai tenka pirkti tam tikrus niekučius papildomai. Žinoma, net ir perkant geriausios komplektacijos automobilį galite nerasti kai kurių dalykų, kurie yra būtini.

Šiandien turime jums penkis įrenginius, kurie privalo būti kiekviename automobilyje. Žinoma, važiuoti automobiliu galima ir be jų, tačiau niekada gali žinoti kas nutiks, todėl geriau viskuo pasirūpinti iškart. Pateikiame jums penkis produktus, kurie turėtų būti verti jūsų dėmesio, o visus juos galima įsigyti „Aliexpress“ platformoje, kur šiuo metu vyksta didžiausi metų išpardavimai.

Smart Mini Car Air Pump DC12V

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ šis įrenginys dabar parduodamas tik už 28 eurus, o norėdami jį įsigyti – spauskite čia. Verta paminėti, jog šį produktą įsigijo jau daugiau nei 300 pirkėjų, o bendras jo įvertinimas siekia 4,6 žvaigždutės iš penkių.

Pirmasis mūsų rekomenduojamas pravers tiems, kurie dar neturi pompos, kuri pripūstų nuleistą automobilio ratą. Tai tikriausiai didžiausia problema, kokia gali ištikti visiškai netikėtai. Nors šis produktas yra pakankamai pigus, tačiau jis turi puikių savybių.

Visų pirma, jis turi specialų ekraną, kuriame galima matyti visą svarbiausią informaciją, pavyzdžiui, padangų slėgį. Negana to, ši pompa aprūpinta funkcija, kuri leis išsaugoti paskutinius slėgio nustatymus, todėl jums nereikės sukti galvos dėl vėlesnio padangų pripūtimo. Šis įrenginys aprūpintas 100W varikliu, o oro slėgis siekia 150 PSI.

Verta pastebėti ir tai, jog šį prietaisą jau įsigijo daugiau nei 1100 pirkėjų, o bendras jo įvertinimas siekia 4,8 žvaigždutės.

Išspręskite telefonų įkrovimo problemą su vienu įrenginiu

Ganėtinai dažna problema su kuria susiduria kone kiekvienas – ribotos telefonų ar kitų įrenginių įkrovimas. Būtent dėl šios priežasties yra svarbu pasirūpinti tinkamais įrankiais. Mūsų siūlomas automobilinis įkroviklis leis vienu metu įkrauti iki keturių įrenginių, o taip pat pasiūlys ir „Power Delivery“ ir „Quick Charge 3.0“ standartų palaikymą.

Nors šis įkroviklis ir labai pigus, tačiau jis tiks visiems – nesvarbu ar naudojate „Android“ ar „iOS“ išmaniuosius telefonus. Teigiamai šį įrenginį vertina ir pirkėjai. „Aliexpress“ platformoje jis parduotas jau daugiau nei 10 000 kartų, o bendras įvertinimas siekia 4,6 žvaigždutės iš 5. Dabar šį automobilinį įkroviklį galima įsigyti tik už 2,42 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Netikėtai užgeso automobilis? Ne problema - tai galima išspręsti

„UTRAI Jstar Air“ yra vienas perkamiausių jump starterių internete, kuris pasižymi puikiu funkcionalumu, galingomis specifikacijomis ir parduodamas už itin žemą kainą. Šis įrenginys jau buvo nupirktas jau daugiau nei 1 000 kartų bei turi daugiau nei 190 įvertinimų. Pirkėjai šį „Utrai“ produktą įvertino 4,8 žvaigždutės iš penkių, o tai tik dar kartą įrodo koks kokybiškas įrenginys tai yra.

Nors šis „UTRAI“ produktas yra ganėtinai pigus, tačiau jis gali atlikti net keletą skirtingų funkcijų – jis ne tik leis užkurti jums kaprizingą automobilį, bet ir pasiūlys išorinės baterijos savybes, o taip pat galės pasitarnauti ir kaip LED prožektorius. „Jstar Air“ talpa siekia 8000 mAh, o maksimaliai pasiekiama srovė siekia 1000A.

„ULTRAI Jstar Air“ yra puikiai tinkamas benzininiams automobiliams iki 8 litrų, o taip pat ir 6,5 litrų dyzelinėms transporto priemonėms. Šis įrenginys taip pat turi du USB išėjimus, o taip pat ir vieną USB-C lizdą, kas leis jį naudoti ir kaip išorinę bateriją. Negana to, vienu metu galėsite įkrauti ir keletą prietaisų, o likusią baterijos talpą matysite ir nedideliame ekrane. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Ir tai dar ne viskas

Dar vienas produktas, kuris gali būti itin naudingas nelaimės atveju. Nedidelis, pigus ir gali būti neįtikėtinai naudingas ištikus bėdai – būtent tokiomis savybėmis pasižymi „Smarlan“ sukurtas saugos plaktukas, kuris kainuoja vos 4,11 eurus. Norėdami jį įsigyti spauskite čia.

Šis saugos plaktukas tilps į jūsų kišenę ir dabar aprūpintas atnaujintu dizainu, kas užtikrinta iki 50 proc. patikimesnį veikimą. Negana to, jis turi ir specialų tvirtinimo pakabuką, kas leis šį produktą prisikabinti prie raktų ar kažkur kitur, kas leistų jį turėti atsitikus nelaimei.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas