Įrenginys, kurį būtina įsigyti kiekvienam vairuotojui: pasirūpinkite, jog jūsų nuotykiai kelyje nevirstų milžiniškais finansiniais nuostoliais, dabar ideali proga

Partnerio turinys

2024-03-27, 07:55

1 komentaras

Prastas matomumas ir neatsargūs kitų eismo dalyvių veiksmai gali lemti, kad papuolę į avariją galite nekaltai tapti jos kaltininku, o įrodyti savo tiesą gali tapti neįmanoma.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Įrenginys, kurį būtina įsigyti kiekvienam vairuotojui: pasirūpinkite, jog jūsų nuotykiai kelyje nevirstų milžiniškais finansiniais nuostoliais, dabar ideali proga

Būtent dėl šios priežasties siūlome įsigyti aukščiausios klasės vaizdo registratorių, kas gali išgelbėti jus nuo didelių finansinių išlaidų. Pasiruoškite saugesniam ir išmanesniam vairavimui su „70mai“ vaizdo registratoriais.

„Aliexpress“ ir toliau tęsiasi išpardavimų periodas, o mes rekomenduojame nepraleisti šio išskirtinio pasiūlymo, skirto užtikrinti saugumą kelyje ir užfiksuoti įsimintinas, o gal ir žalos pridariusias, kiekvienos kelionės akimirkas.

Šiuo metu vykstančių išpardavimų metu jūs galite įsigyti „70mai Omni X200“ vaizdo registratorių, kuris dabar parduodamas už rekordiškai žemą kainą. Paspaudę šią nuorodą ir prieš atsiskaitymą nurodę nuolaidos kodą 24AN10, jūs šį produktą įsigysite vos už 142,38 eurus.

Verta paminėti ir tai, jog „70mai“ sukurtas registratorius atkeliauja iš Lenkijoje esančio sandėlio, kas garantuoja itin greitą pristatymą. Negana to, jūs gausite ir 32 GB kortelę, kur galės būti įrašyta visa filmuota medžiaga. Tiesa, Lietuvoje analogiškas modelis kainuoja gerokai daugiau – nuo 188,25 eurų.

Kalbant apie patį vaizdo registratorių, „70mai Omni X200“ modelis išsiskiria savo 340 laipsnių pasukama konstrukcija 140 laipsnių matymo kampu, kas užtikrina 360 laipsnių vaizdą. Tai reiškia, jog ši kamera neturi jokių aklųjų zonų, o vaizdo iškraipymas yra minimalus.

Dėl didėlės diafragmos (f/1.5) ir „PureCel Plus-S HDR“ technologijos, „Omni X200“ užtikrins puikų vaizdą net ir naktį, kas yra didžiulis privalumas, o, gamintojo teigimu, tai yra geriausi rezultatai šioje klasėje. „70mai“ šį vaizdo registratorių aprūpino ir dirbtinio intelekto valdoma judesio aptikimo ir susidūrimo nustatymo funkcija, kuri skirta tiksliai užfiksuoti bet kokius įtartinus dalykus.

„70mai Omni X200“ naudoja atnaujintą ADAS sistemą, kuri padeda išvengti su eismo saugumu susijusių nelaimingų atsitikimų. Tačiau tai dar ne viskas.

Naudojant tam skirtą programėlę, jūs galite gauti pranešimus, kuomet į jūsų automobilį kas nors atsitrenkė. Tiesa, tokiai galimybei išnaudoti būtų reikalingas specialus „70mai 4G Hardwire Kit UP04“, kas suteiktų ne tik šią funkciją, bet ir daugiau įvairių privalumų.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas