Suklusti turėtų kiekvienas vairuotojas – nelikite ant ledo: aukščiausios klasės vaizdo registratorius dabar galima įsigyti už ženkliai mažesnę kainą, pasinaudokite proga!

Partnerio turinys

2023-11-27, 18:45 (atnaujinta 2023-11-27, 18:47)

0 komentarų

Abiem kryptimis nuo 0 laipsnių svyruojanti temperatūra reiškia, kad ant kelių netikėtai pradeda formuotis plikledis, galintis lemtis netyčinį automobilio pasisveikinimą su kelio atitvaru. Deja, tai toli gražu ne baisiausia įmanoma situacija.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Suklusti turėtų kiekvienas vairuotojas – nelikite ant ledo: aukščiausios klasės vaizdo registratorius dabar galima įsigyti už ženkliai mažesnę kainą, pasinaudokite proga!

Prastas matomumas ir neatsargūs kitų eismo dalyvių veiksmai gali lemti, kad papuolę į avariją galite nekaltai tapti jos kaltininku, o įrodyti savo tiesą gali tapti neįmanoma. Būtent dėl šios priežasties siūlome peržvelgti keletą puikių vaizdo registratorių, kurie gali būti tikru išsigelbėjimu.

Pasiruoškite saugesniam ir išmanesniam vairavimui su „70mai“ vaizdo registratoriais. „Aliexpress“ ir toliau tęsiasi išpardavimų periodas, o mes rekomenduojame nepraleisti šių išskirtinių pasiūlymų, skirtų užtikrinti saugumą kelyje ir užfiksuoti įsimintinas, o gal ir žalos pridariusias, kiekvienos kelionės akimirkas.

„70mai 4K A810“ vaizdo registratorius

Patirkite vaizdo registratorių technologijos viršūnę su „70mai 4K A810“. Šis modelis, aprūpintas naujausiu „Sony IMX678ׅ“ jutikliu ir naujoviškomis funkcijomis, kurios užtikrina ypatingą raišką ir saugumą. Nuo tikros 4K raiškos iki išskirtinio HDR dviejų kanalų įrašymo – „A810“ išlaiko aukščiausios vaizdo kokybės standartą ir dieną, ir naktį.

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ šis vaizdo registratorius dabar parduodamas tik už 118,85 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„70mai Omni“ vaizdo registratorius

Pristatome pirmąjį rinkoje 360 laipsnių besisukantį vaizdo registratorių – „70mai Omni“. Patentuotas 360 laipsnių viso vaizdo įrašymas, 24 valandų dirbtinio intelekto parkavimo stebėjimas ir išskirtinė 1080P vaizdo kokybė, kurią „Omni“ atskleidžia vairavimo akimirkų fiksavimo metu. Atsisveikinkite su aklosiomis zonomis ir padidinkite saugumą kelyje naudodami šį revoliucinį vaizdo registratorių.

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ šis vaizdo registratorius dabar parduodamas tik už 142,18 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti ir tai, jog šis modelis atkeliauja iš Lenkijoje esančio sandėlio, todėl pristatymas truks ne daugiau nei 5 dienas.

„70mai A500S“ vaizdo registratorius

Prisijunkite prie daugiau nei 500 000 patenkintų vairuotojų visame pasaulyje su „70mai A500S“! „A500S“ turi 1944P 2,5K raiškos priekinę ir 1080P FHD galinę kamerą, integruotą priekinio susidūrimo išvengimo funkciją (ADAS), užtikrinančią maksimalų saugumą, ir G jutiklio technologiją, todėl „A500S“ užtikrina neprilygstamą saugumą. Yra galimybė prisijungti prie „70mai“ mobiliosios programėlės ir valdyti, stebėti vaizdą realiuoju laiku.

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ šis vaizdo registratorius dabar parduodamas tik už 69,67 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„70mai M300“ vaizdo registratorius

Leiskitės į vairavimo kelionę su „70mai M300“, kuris yra puikus pradedančiųjų pasirinkimas. Užfiksuokite ryškią 2304x1296P filmuotą medžiagą naudodami 3 megapikselių kamerą, mėgaukitės 140 laipsnių matymo lauku ir stebėkite savo automobilį net stovint. Su 3D triukšmo mažinimo ir WDR technologija „M300“ garantuoja aiškų vaizdą įvairiomis sąlygomis.

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ šis vaizdo registratorius dabar parduodamas tik už 52,18 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti ir tai, jog šis modelis atkeliauja iš Lenkijoje esančio sandėlio, todėl pristatymas truks ne daugiau nei 5 dienas.

Nepraleiskite šių pasiūlymų, kad padidintumėte saugumą kelyje ir įamžintumėte kiekvieną akimirką. Patobulinkite savo vairavimo patirtį naudodami pažangiausius „70mai“ vaizdo registratorius!

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas