BMW kuria ne tik įspūdingus automobilius: debiutuoja išskirtinis filmas, kurio metu anonsuojamas ir įspūdingas elektromobilis

Arnas Balčiūnas

2023-05-28, 17:30

0 komentarų

BMW nėra naujokė filmų kūrime - iš tikrųjų, bendrovė į kino verslą įsitraukė dar gerokai anksčiau, nei atsirado „YouTube“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
BMW kuria ne tik įspūdingus automobilius: debiutuoja išskirtinis filmas, kurio metu anonsuojamas ir įspūdingas elektromobilis

Bendrovė sukūrė „The Hire“ - tai buvo 8 filmų serija ir ji buvo išleista internete dar prieš pasauliui sužinant apie socialinius tinklus, kai greitas interneto ryšys buvo toks pat retas kaip paparčio žiedas.

„The Calm“ seka „The Hire“ palikimo pėdomis ir naudoja tą patį receptą – įžymūs aktoriai, apdovanojimus pelnę prodiuseriai ir režisieriai bei veiksmo kupinas scenarijus. Rezultatas – trumpas filmas, kupinas įtampos, puikių peizažų ir, žinoma, daugybės vairavimo triukų, o tikroji šou žvaigždė yra naujausias „BMW i7“.

Labai smagu matyti, kaip Poma Klementieff vaidina slaptąją agentę ir puikiai sumuša bandančius įsilaužti į mašiną nusikaltėlius. Ji išlieka rami ir susikaupusi, kai atsilaiko prieš piktadarius, persekiojančius ją elektriniais motociklais.

Galiausiai nuvažiavus į susitikimo vietą, ji randa Umą Thurman, kuri akivaizdžiai buvo užsiėmusi „guldydama“ kitus blogiukus – bet ar tikrai?

Filmą režisavo Samas Hargrave'as („Marvel Cinematic Universe“) ir prodiusavo Josephas Kosinskis („Top Gun: Maverick“). Žinoma, pagrindinį vaidmenį atlieka „BMW i7 M70 xDrive“ ir jo 660 AG jėgos agregatas su visais varomaisiais ratais.

Automobilis neturi jokių problemų aplenkdamas persekiotojus ir yra gana gerai valdomas, nepaisant didelio svorio. Be to, gale yra pakankamai vietos dviejų žmonių kovai – pažiūrėkite patys:

Pirmą kartą kino istorijoje „The Calm“ premjera įvyko kiekviename „BMW i7“ su pasirenkamu 31,3 colio teatro ekranu. Kartu su 36 garsiakalbių garso sistema sunku įsivaizduoti geresnę vietą žiūrėti veiksmo filmą, ypač kai automobilis, kuriame sėdite, atlieka pagrindinį vaidmenį.

„BMW i7 M70“ šiuo metu yra greičiausias kada nors pagamintas elektra varomas BMW, tačiau šis titulas netrukus atiteks naujajam „BMW i5“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas